counter

"Άγριες Μέλισσες" - Δείτε τα πρώτα λεπτά του αποψινού επεισοδίου πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

"Άγριες Μέλισσες" - Δείτε τα πρώτα λεπτά του αποψινού επεισοδίου πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα
"Άγριες Μέλισσες" - Δείτε τα πρώτα λεπτά του αποψινού επεισοδίου πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Το Πρωινό του ANT1 εξασφάλισε σκηνές από το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Οι τηλεθεατές είχαν τη χαρά να πάρουν μία μικρή γεύση, από όσα έρχονται στην αγαπημένη μας σειρά.

Το πρώτο πλάνο ξεκινάει με το εξωτερικό της μπουάτ του Κωνσταντή και του Νικηφόρου στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, η “Πανδώρα” είναι το νυχτερινό κέντρο που έχουν στο όνομά τους οι δύο Σεβαστοί.

Ο Κωνσταντής φαίνεται να έχει χάσει το νόημα της ζωής, παραδομένος στο αλκοόλ και στο ξενύχτι.

Αντίθετα, ο Νικηφόρος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Όλα αυτά το βράδυ της 21ης Απριλίου, το 1967. Τα πάντα κυλούν ευχάριστα. Οι πελάτες απολαμβάνουν τη βραδιά… Μέχρι στρατιωτικοί να μπουν μέσα στην πόλη, συλλαμβάνοντας άτομα.

Άγριες Μέλισσες - Περίληψη 1ου επεισοδίου

21 Απριλίου 1967, η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα 7 χρόνια…

Πέντε μήνες μετά, η Δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Η βία κι ο φόβος έχουν σκεπάσει όλη τη χώρα. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν, περιμένοντας ένα θαύμα - όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου. Κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών, όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων, που βγαίνει απ’ τη φυλακή, έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης. Στο πλευρό του, ο Μελέτης που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Απ’ την άλλη τα μέλη της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουν νέες δουλειές, νέες ζωές, αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να επουλώσουν τις πληγές τους, αλλά και να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων.

Άγριες Μέλισσες - Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα από το Πρωινό του ΑΝΤ1:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR