counter

Αγαπημένοι stars μιλούν για τη συνεργασία τους μαζί του

Αγαπημένοι stars μιλούν για τη συνεργασία τους μαζί του
Αγαπημένοι stars μιλούν για τη συνεργασία τους μαζί του

Φοίβος

Στην κάμερα του FTHIS TV μίλησαν μερικά από τα πιο αγαπημένα ονόματα της ελληνικής showbiz για τη συνεργασία τους με τον Φοίβο.

Προσπαθώντας να βρουν το αγαπημένο τους τραγούδι από τη δισκογραφία του γνωστού δημιουργού, ο Γιώργος  Λεβέντης είπε: “Αυτή η ερώτηση είναι πολύ δύσκολη για μένα, επειδή έχω προσωπική εμπειρία και έχουμε δουλέψει μαζί για αρκετά χρόνια. Θα μπορούσα να πω το Υποφέρω, το Όλα οδηγούν σε σένα, το Όλο λείπεις ή το Στην Αυλή του Παραδείσου..”, ενώ ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε: “Ο Φοίβος είναι ένας ευγενής, ιδιαίτερος και πολυτάλαντος, βαθύς γνώστης της μουσικής. Το 2000 μου έγραψε ένα τραγούδι, ελπίζω να λειτούργησε προφητικά τότε ο Φοίβος, το Όλα Καλά. Εύχομαι να συνεχίσει να είναι δημιουργικός και να μας εκπλήσσει μουσικά. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα”.

Όσο για την Έλλη Κοκκίνου, τον ευχαρίστησε λέγοντας: “Ο Φοίβος είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία, που πραγματικά είναι από τις πιο σημαντικές, για να μην πω η πιο σημαντική. Τον αγαπώ πάρα πολύ και τον σέβομαι. Τον εκτιμώ, τον τιμώ και θέλω να είναι πάντα καλά αυτός, η οικογένειά του και να είμαστε για πάρα πολλά χρόνια ακόμη συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό μονοπάτι που ζούμε”, δίνοντας πάσα στον Γιώργο Μαζωνάκη που είπε: “Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά τις στιγμές που δεν ηχογραφούσαμε και εγώ έλεγα διάφορες ατάκες στο μικρόφωνο του studio. Ο Φοίβος τις κρατούσε όλες. Χαρακτηριστικό είναι το “Γιώργο, είμαστε έτοιμοι γράφουμε; Πάντα!””.

Για τον Φοίβο μίλησε, επίσης, ο Μάκης Πουνέντης: “Σίγουρα ένα τραγούδι που τον χαρακτηρίζει και τον έχουμε πει πολλές φορές στη ζωή μας, το έχουμε τραγουδήσει όλοι μας, είναι από την αγαπημένη Δέσποινα Βανδή το Στα Δωσα Όλα. Επιμένω, όμως, πως είναι κρίμα να ξεχωρίζουμε ένα, επειδή αδικούμε όλα τα άλλα. Ο Φοίβος έχει δώσει τόσο μεγάλες επιτυχίες, σε τόσο πολύ κόσμο”, ενώ η Καίτη Γαρμπή απευθύνθηκε στον ίδιο λέγοντας: “Αγοράκι μου, σου εύχομαι πάντα να είσαι γερός, τυχερός και να έχεις πάντα επιτυχίες”.

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε: “Έχω πάρα πολλά τραγούδια του Φοίβου που αγαπάω. Δεν θα πω κάποιο που έχω γράψει εγώ, γιατί έχει γράψει τόσα πολλά τραγούδια που αγαπώ. Θα πω ένα τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου, που ακόμα και τώρα όταν το ακούω βουρκώνω. Είναι το Ήταν Ψέμα”, ενώ η βασική μούσα του, Δέσποινα Βανδή, τόνισε: “Νομίζω η πιο δυνατή ανάμνηση μου από τον Φοίβο ήταν η στιγμή που τον γνώρισα και όσα είπαμε εκείνη τη μέρα. Δυσκολεύομαι να σας πω ποιο κομμάτι ξεχωρίζει μέσα μου όλα αυτά τα χρόνια με τον Φοίβο. Σίγουρα, όμως, αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη επιτυχία και ζήσαμε μοναδικές στιγμές και με όλο το cd, εντός και εκτός Ελλάδος, ήταν το Γεια”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR