counter

Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη – Τι λέει ο ίδιος;

Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη – Τι λέει ο ίδιος;
Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη – Τι λέει ο ίδιος;

Ο αδελφός του Δημήτρη Άνθη, Στάθης, που ζει μόνιμα στην Αγγλία έχει εξαφανιστεί εδώ και δέκα ημέρες.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ο 33χρονος Ευστάθιος Άνθης ήταν στις 8 Μαρτίου στο  Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea και φορούσε ένα κίτρινο φούτερ, τζιν και ανοιχτόχρωμα παπούτσια.

Ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη περιγράφεται ως λευκός, λεπτός με κοντά σκούρα μαλλιά και γένια και γίνονται εντατικές έρευνες προκειμένου να βρεθεί.

Ο Δημήτρης Άνθης το απόγευμα της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή “Live News”, δίνοντας πληροφορίες για την εξαφάνιση του αδελφού του και τονίζοντας πως επικοινώνησε μαζί του για τελευταία φορά δυο μέρες πριν χαθούν τα ίχνη του.

«Ο αδελφός μου εξαφανίστηκε ξημερώματα Δευτέρας 8 Μαρτίου για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους. Αυτό ψάχνουμε να βρούμε με την αστυνομία. Μας είπαν από την Αγγλία ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε να βοηθήσουμε γιατί οι φυσικές έρευνες έχουν σταματήσει. Τώρα έχει αρχίσει η έρευνα στο να βρουν στοιχεία, για ποιο λόγο χάθηκε, τι τον ενοχλούσε, τι ήταν αυτό ας πούμε που τον έκανε να εξαφανιστεί.

Το νησί είναι μικρό και το έχουν ψάξει πιθαμή προς πιθαμή, με ελικόπτερα, σκυλιά βατραχανθρώπους και άλλα μέσα. Είχα μιλήσει μαζί του δυο μέρες πριν εξαφανιστεί και ήταν καλά. Δεν έχουμε κάποια νεότερα», είπε ο Δημήτρης Άνθης.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο σεφ Δημήτρης Άνθης απασχόλησε το τελευταίο διάστημα την επικαιρότητα, αφού κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό ηθοποιό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR