counter

Θεοφάνους για Βανδή: “Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στο δικαστήριο;”

Θεοφάνους για Βανδή: “Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στο δικαστήριο;”
Θεοφάνους για Βανδή: “Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στο δικαστήριο;”

Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και τον Αρτ έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο γνωστός Μουσικός αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής του στο Open “Ένα Τραγούδι Ακόμα”, αλλά και στη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή που “ναυάγησε”.

Όσα είπε ο Γιώργο Θεοφάνους

«Κάναμε 4 κύκλους, γυρίσαμε 48 επεισόδια. Κλείνει απόψε ο κύκλος της εκπομπής, δεν ξέρω τι θα ανοίξει παρακάτω. Η τελευταία προβολή είναι στις 10 Μαρτίου. Εννοείται πως είναι μεγάλη η χαρά, γιατί φέραμε τους πάντες», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους και πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα αν θα παραμείνω στο Open. Εγώ δεν ανήκω σε κανένα κανάλι. Και στο Μαύρο Ρόδο που γράφω τραγούδια είναι στο Mega. Τι σημαίνει αυτό; Μουσικός είμαι. Δεν κάνω τηλεόραση από επάγγελμα, για το κέφι μου το κάνω».

Για τη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή, με την οποία ετοίμαζαν ολοκληρωμένο δίσκο με δικά του τραγούδια είπε ο Γιώργος Θεοφάνου: «Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσουμε μόνο 5 τραγούδια. Εμένα η πρώτη μου συμφωνία έλεγε 10 τραγούδια. Τώρα τι; Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια; Είναι χαζό. Είχαμε ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια με τη Δέσποινα, το ανακοινώναμε κιόλας. Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες και να κλείσει αυτόν τον κύκλο. Αυτά τα τραγούδια που ηχογράφησε η Δέσποινα υπάρχει περίπτωση να τα πει άλλος καλλιτέχνης».

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Δέσποινα Βανδή: Απαντάει πρώτη φορά για τη σχέση της κόρης της, Μελίνας με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR