counter

"Θέλω ο Στέφανος Κασσελάκης να με έχει στο γραφείο του, να του το καθαρίζω με το φτερό"

"Θέλω ο Στέφανος Κασσελάκης να με έχει στο γραφείο του, να του το καθαρίζω με το φτερό"
"Θέλω ο Στέφανος Κασσελάκης να με έχει στο γραφείο του, να του το καθαρίζω με το φτερό"

Ερωτευμένη με τον Στέφανο Κασσελάκη, δήλωσε η Έφη Σαρρή, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ανοιχτά την… πρόθεσή της να κατέβει μαζί του στις εκλογές και να του καθαρίζει μέχρι και το γραφείο του.

«Είμαι… πλαστικοποιημένη, δεν με βλέπετε; Περνάω τα Χριστούγεννα τραγουδώντας, δεν ξέρω να κάνω μελομακάρονα. Ας μην με παντρευτεί κανείς, δεν κάνω για σπίτι», είπε αρχικά με  η Έφη Σαρρή και συνέχισε λέγοντας:

Διαβάστε επίσης: Έβγαλε έρπη ο Στέφανος Κασσελάκης; (φωτογραφίες & βίντεο)

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο έρωτας Κασσελάκης. Ήρθε στην Ελλάδα, τον ερωτεύτηκαν όλοι, έπεσαν κάτω, πήρε ένα κόμμα, όπου να ‘ναι θα τα πάρει όλα. Εννοείται ότι θα τον ερωτευόμουν. Τι άλλο θέλεις από έναν άντρα για να τον ερωτευτείς; Πλούσιος, όμορφος, έξυπνος, γυμνασμένος». «Δηλαδή πραγματικά δεν ξέρω πώς έκανε αυτό το βήμα και ήρθε στην Ελλάδα και δεν τον πήρε το Hollywood», σχολίασε η Έφη Σαρρή.

Σε ενδεχόμενο να κατέβαινε ξανά στις εκλογές – μετά την πρώτη και μοναδική της έως τώρα προσπάθεια το 2007 – η Έφη Σαρρή απαντά: «Εννοείται ότι θα κατέβαινα στις εκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν θέλω υπουργείο. Στο γραφείο του να με είχε να του το καθάριζα εκεί πέρα με το φτερό».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Eurokinissi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR