counter

Ματίνα Νικολάου: Η Βερβερίτσα, η φιλία με τον Νίκο Μουτσινά και ο χωρισμός της! Αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Ματίνα Νικολάου: Η Βερβερίτσα, η φιλία με τον Νίκο Μουτσινά και ο χωρισμός της! Αποκλειστικά στο FTHIS.GR
Ματίνα Νικολάου: Η Βερβερίτσα, η φιλία με τον Νίκο Μουτσινά και ο χωρισμός της! Αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Το καμαρίνι της στο θέατρο Βρετάνια μας άνοιξε η Ματίνα Νικολάου, η οποία τον φετινό χειμώνα πρωταγωνιστεί στην ξεκαρδιστική κωμωδία “Βερβερίτσα”.

Η γνωστή ηθοποιός μετράει πάνω από 10 χρόνια φιλίας με τον Νίκο Μουτσινά και φέτος την απολαμβάνουμε στο πλευρό του στην μεσημεριανή εκπομπή του Open «Για την Παρέα» αλλά και στην θεατρική παράσταση που έγραψε και σκηνοθέτησε ο ίδιος.

Η Ματίνα Νικολάου σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR για την παράσταση και την εκπομπή, την παρέα με τον Νίκο Μουτσινά και την προσωπική της ζωή.

Το φετινό χειμώνα πρωταγωνιστείτε στην παράσταση “Βερβερίτσα”! Θέλω να μου πείτε, πως  νιώθετε που είστε σε αυτό το έργο;

Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Ήταν ένα έργο του Νίκου, που με το που το διάβασα, κατάλαβα ότι θα πάει πάρα πολύ καλά, γιατί είναι μία πολύ ωραία κωμωδία. Είχαμε πάρα πολύ όμορφες πρόβες. Είμαστε πολύ τυχεροί που είμαστε, όλοι αυτοί που είμαστε, στην ίδια παράσταση. Έχουμε περάσει πολύ όμορφα και περνάμε ακόμα όμορφα. Δεν έχουμε βαρεθεί καθόλου. Γελάμε και εμείς πάνω στη σκηνή και γίνεται χαμός.

Κάθε μέρα γεμάτο το θέατρο. Πως βλέπετε την ανταπόκριση του κόσμου μέσα στην αίθουσα;

Ο κόσμος είναι υπέροχος. Το γέλιο είναι κάτι το αδιανόητο. Υπάρχουν στιγμές, που δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τα γέλια του κόσμου και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Μας δίνει και εμάς πολλή χαρά.

Θα συνεχίσετε μέχρι το Πάσχα; Σκέφτεστε το έργο να πάει και δεύτερη χρονιά;

Θα πάμε μέχρι το Πάσχα, συγκεκριμένα μέχρι την Κυριακή των Βαΐων και μετά θα συνεχίσουμε με μια μεγάλη περιοδεία το καλοκαίρι. Θα πάμε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Όσο πιο πολλές μπορούμε! Είμαστε πολύ χαρούμενοι, θα κάνουμε και τα ταξιδάκια μας. Έχει ειπωθεί αλλά δεν έχουμε καταλήξει αν θα γίνει ή όχι.

Ποιος είναι ο ρόλος σας στο έργο;

Εγώ κάνω τη Ρίρη, τη μάγισσα. Είναι μία φαντασία του Μενέλαου, του ρόλου του Νίκου δηλαδή. Είμαι μία αυταρχική, σχεδόν σιχαμένη θα έλεγα, που τους κάνω δύσκολη τη ζωή.

Εσείς, σαν Ματίνα να φανταστώ δεν έχετε κοινά στοιχεία με εκείνη;

Όχι, ευτυχώς δεν έχω κοινά στοιχεία (γέλια), αλλά νομίζω πως αυτό είναι που μου αρέσει στους ρόλους, που μου γράφει ο Νίκος γενικότερα. Ότι είναι ρόλοι, οι οποίοι είναι εντελώς κόντρα με μένα. Τους ευχαριστιέμαι πολύ αυτούς τους ρόλους, γιατί μπορώ να κάνω πράγματα, που δεν μπορώ να κάνω ως Ματίνα.

Συνεργάζεστε πολλά χρόνια με τον Νίκο… πολλά χρόνια φιλίας.

Πολλά χρόνια, δέκα περίπου. Άρχισε πρώτα η φιλία και μετά ήρθε η συνεργασία σε παραστάσεις του Νίκου. Κάθε χρόνος που περνάει είναι όλο και καλύτερα, γιατί η αλήθεια είναι πως όταν γνωρίζεις τον άλλο, η επικοινωνία πάνω στη σκηνή γίνεται ακόμα καλύτερη. Οπότε, βοηθάει και εμένα σαν ηθοποιό και τον Νίκο σαν σκηνοθέτη. Είναι πιο εύκολη και πιο γρήγορη η επικοινωνία μας.

Πώς γνωριστήκατε; Πώς ξεκίνησε αυτή η φιλία;

Από κοινούς γνωστούς, φίλους, συναδέλφους. Ήμασταν σε κοινή παρέα και σιγά σιγά αναπτύχθηκε όλο αυτό.

Η συνεργασία με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης πως είναι;

Εξαιρετική! Η Μαρία Σολωμού είναι αρχικά μία εξαιρετική ηθοποιός και πολύ καλός άνθρωπος. Περνάμε πολύ όμορφα! Λόγω των προσωπικών μας υποχρεώσεων, δυστυχώς δεν έχουμε πολύ χρόνο για να βγούμε, να κάνουμε παρέα. Αλλά, εγώ αγαπώ τους συναδέλφους, που δίνουν χώρο, που δεν έχουν κόμπλεξ πάνω στη σκηνή, που βοηθάει ο ένας τον άλλο. Και εδώ αυτό υπάρχει , δόξα τω Θεό και το εκτιμώ πάρα πολύ.

«Για την παρέα» φέτος. Ένα άλλο επιτυχημένο κόνσεπτ.

Ναι, «Για την παρέα», δόξα τω θεώ, πάει πάρα πολύ καλά. Έχει πολλή απήχηση στον κόσμο και  είναι κάτι που μας δίνει ιδιαίτερη χαρά. Στο Νίκο αρχικά, που το έχει όλο επάνω του, αλλά και σε μένα, κατά δεύτερον, που είμαι ένα στοιχείο της εκπομπής, το οποίο δίνει μία άλλη νότα. Έχουμε πολλή χαρά και περνάμε και πολύ ωραία. Θα συνεχιστεί σίγουρα του χρόνου η εκπομπή. Αυτό μπορώ να στο πω.

Φοβηθήκατε να κάνετε ένα τέτοιο τηλεοπτικό βήμα;

Ναι, κοίτα στην αρχή δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο τηλεοπτικό, αλλά μόνο σίριαλ. Το σίριαλ είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Η αλήθεια είναι πως είχα μία άγνοια για το τι θα συμβεί και νομίζω πως αυτό είναι που βοήθησε στο να αισθανθώ καλύτερα. Και φυσικά, η γνωριμία μου με το Νίκο τόσα χρόνια και η επικοινωνία μας, που ήμουν από την αρχή σίγουρη πως ό, τι και να συμβεί, ο Νίκος θα είναι εκεί να με στηρίξει, να μου πει τι να κάνω, τι να μην κάνω, να με καθοδηγήσει κατά κάποιο τρόπο. Αλλά νομίζω πως έχουμε βρει μία ωραία ισορροπία και περνάμε καλά και οι δύο σε αυτό.

Όταν είπατε το «ΝΑΙ» για την εκπομπή, περιμένατε αυτή την επιτυχία ή εσείς φοβηθήκατε να τσαλακωθείτε μέσα από αυτό που κάνετε;

Όχι, καθόλου. Όταν πω το ναι σε κάτι είμαι αποφασισμένη πως θα το κάνω και θα τσαλακωθώ. Αυτό που κάνω στην εκπομπή είναι ένας ρόλος που είχα κάνει παλιά στο θέατρο, στην παράσταση «Κοκομπλόκο» του  Νίκου. Ήταν ένας αβανταδόρικος ρόλος, που πέρασε πάρα πολύ στον κόσμο. Όταν ήρθε η πρόταση στο Νίκο να κάνει μία εκπομπή μόνος του, ο ίδιος μου πρότεινε να βάλουμε και τη Βάνια ως Βάνια, όχι ως Ματίνα. Εκεί αμέσως δέχτηκα, γιατί όταν έχεις ένα ρόλο είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα. Δεν ξέρω εγώ σαν Ματίνα πως θα μπορούσα να στηρίξω κάτι τέτοιο, αλλά σαν Βάνια νομίζω μου είναι πολύ πιο εύκολο.

Εσείς κάνετε στην εκπομπή έναν ρόλο, έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τη δική του φωνή. Αυτό δε μένει στη δική σας ζωή;

Όχι, εντάξει μπορεί να μου ξεφύγει σε κάποια φάση και να μιλήσω έτσι, αλλά όχι είναι διαχωρισμένα μέσα μου. Υπάρχουν διαστήματα όπως στο αυτοκίνητο από την εκπομπή μέχρι το θέατρο, που φεύγει η Βάνια σιγά σιγά, μένει πίσω Παιανία και έρχομαι Αθήνα για να κάνω τον επόμενο ρόλο. Εντάξει, ηθοποιοί είμαστε. Νομίζω είναι μία διαδικασία, που περνώντας τα χρόνια γίνεται αυτόματα.

Σε αυτή τη φάση που βρίσκεστε, τι είναι αυτό που θα θέλατε να κάνετε στο μέλλον;

Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο όνειρο, δηλαδή να θέλω να παίξω έναν μεγάλο ρόλο. Εγώ αυτό που ονειρεύομαι και το έχω ξαναπεί είναι να συνεργάζομαι και να βρίσκομαι με ανθρώπους, που θα συνεννοούμαστε και θα βγαίνει μία ωραία δουλειά. Τώρα αν είναι πρώτος ή δεύτερος ρόλος, είναι κάτι που θα το αποφασίσω με βάση σίγουρα το σκηνοθέτη, τους συναδέλφους και την ανάγκη που έχω να εργαστώ τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό είναι το όνειρό μου. Να παίζω στο θέατρο και να μπορώ να στηρίζω αυτό. Τώρα από εκεί και πέρα, όσον αφορά την τηλεόραση φυσικά θα μου άρεσε να κάνω σίριαλ, φυσικά θα μου άρεσε να κάνω μία κινηματογραφική ταινία. Δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου παρουσιάστρια στην τηλεόραση ή κάτι ανάλογο, γιατί είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο αυτό που έχω κληθεί να κάνω φέτος στην τηλεόραση. Περνάω πολύ όμορφα και είμαι πολύ ικανοποιημένη από αυτό.

Χρόνος για προσωπική ζωή υπάρχει;

Δεν υπάρχει είναι η αλήθεια. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα με την εκπομπή και το θέατρο, αλλά προσπαθώ τις ημέρες που δεν έχουμε παράσταση να ασχολούμαι και λίγο με το παιδί μου. Έχω ένα παιδί, ο οποίος είναι 11 χρονών, είναι μικρός, αλλά όχι και πολύ μικρός. Οπότε, καταλαβαίνει λίγο τους ρυθμούς της δουλειάς. Όσο πιο πολύ χρόνο έχω για το παιδί, τόσο καλύτερα. Αλλά είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα σε αυτή τη φάση.

Έχει έρθει ο γιος να σας δει;

Παντού ναι. Έχει έρθει και στο πλατό στην εκπομπή και στην παράσταση και σε πρόβες.

Πως το έκρινε; Τι σας είπε μετά;

Του αρέσει, γιατί τα τελευταία χρόνια είναι και όλα κωμωδίες αυτά που παίζω, οπότε είναι κάτι που το χαίρεται, γελάει και περνάει και καλά.

Θα θέλατε εσείς να ακολουθήσει αυτό το δρόμο;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν του αρέσει τόσο πολύ και ξέρει γιατί του αρέσει και όχι επειδή το κάνω εγώ ή επειδή το ηθοποιός φαντάζει κάπως, ναι δε θα είχα πρόβλημα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή σας μιλήσατε και για τη συμβουλή, που σας έδωσε ο πατέρας σας, πριν τον χάσετε. Όταν τον χάσατε, ήσασταν ηθοποιός;

Εγώ είμαι στο επάγγελμα περίπου είκοσι χρόνια και τον πατέρα μου τον έχασα πριν δυόμιση χρόνια. Οπότε, έχει ζήσει όλες μου τις αγωνίες από τη μέρα που μπήκα στη σχολή μέχρι τη μέρα που έφυγε.

Πόσο δύσκολο είναι για έναν ηθοποιό να αντιμετωπίζει κάποια απώλεια;

Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο. Έχει τύχει σε πολλούς συναδέλφους και το πρωί για παράδειγμα κηδεύανε του γονείς τους και το βράδυ είχανε παράσταση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Και σε μένα έτυχε σε μία περίοδο, που έπαιζα σε μία παράσταση. Δεν ξέρω κάπως παίρνεις δύναμη. Ξέρεις ότι πρέπει να το κάνεις και το κάνεις, όπως οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος θα πήγαινε στη δουλειά του και θα έπρεπε να υποστηρίξει τη δουλειά του. Νομίζω ότι το έχουμε αναγάγει σε λίγο πιο δύσκολο, από ότι είναι στην πραγματικότητα τελικά. Μπαίνεις  σε μία διαδικασία ότι τώρα θα είμαι στη δουλειά και θα είμαι καλά.

Έχετε στήριγμα όμως τη μητέρα σας.

Βέβαια έχω στήριγμα τη μαμά μου. Με βοηθάει πάρα πολύ. Τις ώρες που λείπω εγώ, είναι εκείνη με το παιδί και γενικά αισθάνεσαι μία ασφάλεια όταν το παιδί σου είναι με κάποιον δικό σου άνθρωπο.

Εσάς το αρχικό σας σχέδιο ήταν να γίνετε ηθοποιός ή προέκυψε στο μέλλον;

Εμένα το αρχικό μου σχέδιο στα 15 μου περίπου ήταν να γίνω αθλήτρια. Έπαιζα βόλεϊ και ήθελα να δώσω για γυμναστική ακαδημία.  Ένας τραυματισμός και ένα χειρουργείο δε με άφησαν να συνεχίσω. Οπότε ο πατέρας μου ήταν εκείνος που μου είπε να πάμε στη χορωδία, να πάμε στη θεατρική ομάδα και έτσι ασχολήθηκα με τα καλλιτεχνικά. Αν δεν το έκανε εκείνος, φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα το αναζητούσα από μόνη μου, γιατί η αλήθεια είναι πως από πολύ μικρή πήγαινα σε μία θεατρική ομάδα, όπου και πέρναγα πολύ όμορφα. Προτιμούσα να πάω στη θεατρική ομάδα από το να πάω για ένα καφέ. Και κατάλαβα από τότε πως μου αρέσει  και έτσι το ακολούθησα.

Βρίσκεστε σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο;

Ναι είμαι σε μία σχέση. Και εκεί παλεύω κάπως να μοιράσω τους χρόνους. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά νομίζω ότι αν ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου έχει κατανόηση και σε θαυμάζει γι’ αυτό που κάνεις και του αρέσει η δουλειά που κάνεις, νομίζω τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Και, δόξα τω Θεώ, έχω κατανόηση και υπάρχει χρόνος και  γι’ αυτό.

Είναι του χώρου ο σύντροφός σας;

Είναι καλλιτέχνης και αυτός.

Ο γιος σας έχει γνωρίσει το σύντροφό σας;

Ναι έχει γνωρίσει, αλλά δεν έχουμε μπει ακόμα στη διαδικασία, λόγω ηλικίας, να του ανακοινώσω κάτι επίσημα, γιατί νομίζω είναι λίγο νωρίς. Νομίζω ότι καταλαβαίνει ένας γονιός, που βρίσκεται σε τέτοια θέση, πότε είναι η καλύτερη στιγμή. Είναι κάτι που δεν πρέπει να το βιάζεις. Έρχεται σιγά σιγά, κατά τη γνώμη μου, και εφόσον και ο σύντροφός μου το έχει ανάγκη. Πάνε λίγο παράλληλα αυτά τα δύο στη ζωή μου. Δεν έχω αποφασίσει να τους συνδέσω εντελώς, γιατί αισθάνομαι ότι είναι λίγο νωρίς. Οπότε, μέχρι στιγμής είμαστε πάρα πολύ καλά έτσι όπως είμαστε.

Με τον προηγούμενο σύντροφό σας είχατε παντρευτεί;

Ναι, ήταν ο πατέρας του Παναγιώτη, με τον οποίο έχουμε μία πάρα πολύ όμορφη σχέση και συνεννοούμαστε απόλυτα και είναι πολύ εκεί για το παιδί και είμαι πολύ τυχερή και σε αυτό. Και εμείς οι δύο έχουμε βρει αυτή τη σχέση, που νομίζω πως έτσι κι αλλιώς πρέπει να έχουν δύο γονείς για το παιδί, ασχέτως του ότι δεν είμαστε μαζί σαν ζευγάρι. Οπότε είναι όλα σε πολύ καλό δρόμο.

Είναι πολύ δύσκολο σε ένα χωρισμό να υπάρχει παιδί στη μέση;

Ναι, αναλόγως, γιατί φαντάζομαι πως υπάρχουν γυναίκες που έχουν ένα και δύο παιδιά και είναι χωρισμένες, που είναι μόνες τους εντελώς. Δεν έχουν βοήθεια από κάποιον., δεν έχουν τους γονείς κοντά. Εκεί είναι δύσκολο. Και έχει επίσης να κάνει και με το πώς θα το δεχτεί ο σύντροφός σου. Υπάρχουν κάποιοι άντρες, που θα προτιμούσαν η σύντροφος να μην έχει παιδί. Υπάρχουν και οι άντρες, που δεν τους ενοχλεί. Είναι καθαρά τυχερό.

Ένα δεύτερο γάμο θα τον σκεφτόσασταν;

Δε νομίζω. Δεν το έχω ανάγκη. Είμαι καλυμμένη και με το παιδί μου, δηλαδή δεν έχω ανάγκη να πω «θέλω να κάνω ένα παιδί». Αν ο σύντροφός μου κάποια στιγμή έχει μεγάλη ανάγκη και νιώσω αυτή την ανάγκη του τόσο έντονα, που να με κάνει και εμένα να θέλω να το προσφέρω, θα το έκανα. Αλλά, όχι. Μέχρι στιγμής είμαι καλά.

Την ηλικία σας τη λέτε;

Την ηλικία μου φυσικά τη λέω, γιατί δεν έχει νόημα να μην την πεις. Εγώ είμαι 42. Έχω κλείσει τα 42. Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα σε σχέση με πριν από 10 χρόνια. Αισθάνομαι δηλαδή πολύ πιο ανανεωμένη σε αυτή τη φάση, γιατί για εμένα το πιο σημαντικό είναι η δουλειά να πηγαίνει καλά. Και σε αυτή τη φάση της ζωής μου πηγαίνουν όλα πάρα πολύ όμορφα. Ενώ, τότε που είχα χωρίσει με τον άντρα μου, αισθανόμουν ότι καταστράφηκε η ζωή μου και δε θα ξαναφτιάξει, ήρθε η ζωή να  μου αποδείξει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και ότι όλα μπορούν να αρχίσουν από την αρχή ξανά και ξανά και να περνάς καλά. Οπότε, δεν με νοιάζει να κρύβω την ηλικία μου.

Αν χρειαζόταν στο μέλλον να κάνετε κάποια παρέμβαση στο πρόσωπό σας, κάποια πλαστική θα το κάνατε; Είστε υπέρ;

Φυσικά και θα το έκανα. Θεωρώ πως όταν ξεπερνάς τα όρια σε οτιδήποτε, όχι μόνο σε αυτό, δεν είναι ωραίο και γι’ αυτό δεν ξεπερνάω και εγώ τα όρια στη ζωή μου. Οπότε, δε θα ξεπερνούσα αυτό το όριο, να κάνω δηλαδή κάτι που να φανεί μία τεράστια διαφορά. Αλλά μία συντήρηση ναι. Θεωρώ ότι εφόσον η επιστήμη έχει εξελιχθεί και έχεις τη δυνατότητα, είναι όμορφο να το κάνεις. Αν ο καθένας κάνει κάτι για να αισθάνεται όμορφα, φυσικά να το κάνει.

Λάτρης των social media.

Εγώ λάτρης δεν ήμουν, αλλά έγινα. Ασχολούμαι τώρα τελευταία με το Instagram, το οποίο λόγο της εκπομπής έχει πάρει φωτιά. Έχει ενδιαφέρον από τη μία και χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί μέσα από το Instagram βλέπω και νιώθω την αγάπη του κόσμου, η οποία είναι αληθινή. Πολλές φορές παίρνω πολύ όμορφα μηνύματα. Απαντάω σε αρκετά, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για όλα.  Αν απαντούσα σε όλα δε θα έπρεπε να κάνω τίποτα άλλο, ούτε να έρχομαι στο θέατρο, ούτε να πηγαίνω στη εκπομπή. Παίρνει πολύ χρόνο και έχω αισθανθεί μερικές φορές άσχημα, γιατί είμαι με το κινητό στο χέρι και χάνω πράγματα. Προσπαθώ και εκεί να βάλω ένα όριο και να το ελέγχω λίγο και να μην ξεπερνάω κάποιο χρόνο.

Στο “The 2night show” κάνατε μία φάρσα στο Νίκο, με αυτό που έγινε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι έγινε μετά; Γιατί εμείς είδαμε ουσιαστικά το τηλεφώνημα. Μετά τι σας είπε;

Ο Νίκος το υποψιάστηκε. Μου το είπε εκ των υστέρων ότι κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν μπορούσε να μου μιλήσει γιατί το κλείσαμε εκείνη τη στιγμή. Μετά μιλήσαμε και του είπα πως ήταν φάρσα. Εντάξει και εγώ φοβόμουν τη ώρα εκείνη και έλεγα από μέσα μου «Παναγία μου τι θα πει!», αλλά εντάξει πήγε καλά.

Έγινε και το ατύχημα του Νίκου στο θέατρο. Τι ακριβώς είχε γίνει;

Ήταν ένα απλό λουμπάγκο, που το παθαίνουμε όλοι και μπορούμε να το πάθουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ο Νίκος είχε κουράσει λίγο τη μέση του. Πολλή ορθοστασία στην εκπομπή, η  παράσταση έχει και κάποιες απαιτήσεις κινησιολογικές, οπότε μία μέρα στην παράσταση, τελειώνοντας το πρώτο μέρος, έμεινε και δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Πέρασε μια μίση εβδομάδα που δεν παίξαμε, αλλά τώρα επανήλθε και είναι όλα καλά.

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους δικούς μας αναγνώστες, που θα διαβάσουν τη συνέντευξη;

Ο συνδυασμός της συμβουλής που μου έδινε ο πατέρας μου, που πάντα έχω στο μυαλό μου. Να έχουμε πάντα υπομονή και όλα θα γίνουν. Για τον κάθε άνθρωπο η ευτυχία είναι κάτι πολύ σχετικό. Άλλος άνθρωπος είναι ευτυχισμένος με κάτι, άλλος με κάτι άλλο. Πρέπει να αναζητούμε και να βρίσκουμε τη ευτυχία τη δική μας. Όταν τη βρούμε, πρέπει να έχουμε υπομονή, να δείχνουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και να μοιραζόμαστε πράγματα. Νομίζω πως εγώ έχω βοηθηθεί πάρα πολύ από αυτό. Έχω φίλους και συγγενείς -αλλά θα βάλω τους φίλους πρώτα- οι οποίοι με έχουν στηρίξει και με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Νομίζω πρέπει να έχουμε στο νου μας να κάνουμε σωστές και καλές φιλίες, γιατί μας βοηθάνε πάρα πολύ, σε οτιδήποτε πρόβλημα και αν έχουμε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR