counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (27/7) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (27/7) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (27/7) - Powered by Cherī up

Γεια σας! Ελπίζω να είστε καλά, υγιείς, ασφαλείς και να περνάτε όμορφα ό,τι κι αν κάνετε.

Δε θα ασχοληθώ μέσα από αυτή τη στήλη με όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και μαυρίζουν τη ψυχή μας, αλλά με τα άλλα θέματα, τα πιο «δικά μας» που μας βοηθούν να ξεχάσουμε ό,τι μας στενοχωρεί και μας στρεσάρει. Πάμε λοιπόν για τα νέα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Στις ευχάριστες ειδήσεις της ημέρας ο γάμος του Σταν Αντιπαριώτη που όπως έμαθα θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτέμβρη στην Πάρο. Ο καλλιτέχνης μετά από περίπου 4 χρόνια σχέσης με την Βέρα Σωτηροπούλου θα ενωθεί μαζί της με τα ιερά δεσμά του γάμου.
  • Οι "Ψυχοκόρες" μου έκαναν "κλικ" από την πρώτη στιγμή που διάβασα την υπόθεση και είδα και κάποια τρέιλερ. Καλή τηλεόραση, έρχεται τον Σεπτέμβρη στο ΑΝΤ1 + !

  • "Το μυστικό της Ιουλίας" (ξεκίνησα ήδη να διαβάζω το βιβλίο που μας έστειλε ο Alpha) και "το Ναυάγιο" του MEGA συγκαταλέγονται επίσης στις σειρές που θα μας απασχολήσουν τη νέα σεζόν.

  • Όταν η Μαρία Ιωαννίδου έχει κέφια είναι ευχάριστο να τη βλέπεις. Γελάς. Όταν αρχίζει την γκρίνια και τα παράπονα δεν αντέχεται και τόσο…
  • Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιαστής στο "Πιο μεγάλο παζάρι" του Alpha. Ξαφνιάστηκα στο άκουσμα της είδησης γιατί δεν γνώριζα καθόλου ότι τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Πάντως ο Ηλίας είναι από τους 3-4 τραγουδιστές με λέγειν οπότε μπορεί να το κάνει και του εύχομαι να πάνε όλα σούπερ! Τα γυρίσματα ξεκινάνε τέλη Αυγούστου.
  • Στους κερδισμένους της σεζόν ήταν σίγουρα η Ελένη Τσολάκη. Εγώ στη θέση της δεν θα κουνιόμουν από το Σαββατοκύριακο παρόλο που έχει ικανότητες, αντοχές και προοπτικές για να τα πάει καλά και στο καθημερινό.
  • Ο James Καφετζής από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι πυρκαγιές στη Ρόδο μετέφερε με το σκάφος του ανθρώπους για να σωθούνε και από τότε με κάθε τρόπο βοηθάει ασταμάτητα. Ο Σάββας Πούμπουρας ταξίδεψε εκτάκτως στο νησί για να προσφέρει κι ο ίδιος βοήθεια. Αυτό είναι το σωστό. Όχι μόνο να κάνουμε repost (Ok μέχρι ένα σημείο χρήσιμα κι αυτά), αλλά παράλληλα να κατακρίνουμε όσους ανεβάζουν stories που δεν αφορούν τις πυρκαγιές. Ποιος μας λέει ότι αυτοί δεν στέλνουν χρήματα ή άλλου είδους βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές;
  • Ακούγεται πολύ, έχει δυνατό ρυθμό και σύγχρονο στίχο. Ο «Αλήτης» του Γιώργου Τσαλίκη και του Greg έκανε αίσθηση από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Dislikes

  • Αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο την Άννα Μαρία Βέλλη με την παρέα της και η ίδια τους βιντεοσκουπούσε κρυφά, παράλληλα τους ρώτησε αν είναι νόμιμο αυτό που κάνουν (άραγε η βιντεοσκόπηση είναι;) και τους είπε επίσης ότι είναι "λίγο γνωστή και ότι ήταν και στο Survivor". Τι άλλο θα ακούσουμε;;;
  • Ακούς κάτι ονόματα που συμμετέχουν σε δοκιμαστικά για να στελεχώσουν εκπομπές και σκέφτεσαι ότι κάποιος θέλει καταβάθος να κάνει σαμποτάζ.
  • Έχεις ένα brand δυνατό όπως είναι το Twitter με το χαρακτηριστικό γαλάζιο πουλί από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του και θέλεις να το εξαφανίσεις για να το κάνεις "X". Άστο ήσυχο άνθρωπέ μου.
  • Επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ σε Θεσσαλονικιό για διατάραξη κοινής ησυχίας επειδή γάβγιζε ο σκύλος του. Όλα ξεκίνησαν από γείτονά του που ενοχλήθηκε και κάλεσε την αστυνομία!
  • Η αποκάλυψη ότι ο Ηλίας θα αναλάβει το "Παζάρι" βγήκε πρώτα από τον Γιώργο Σκρομπόλα. Μετά το διάβασα παντού χωρίς πηγή. Κλασικά!
  • Ας κλείσουμε με το υπέροχο τραγούδι μιας ψυχής ταλαιπωρημένης που έφυγε στα 56 της, η φωνή της θα ακούγεται για πάντα μέσα από το "Nothing Compares 2 U"

ΚΟΥΙΖ

Έχει κάνει πέρασμα στην τηλεόραση και προσπαθεί και πάλι να... τρουπώσει. Το βιογραφικό της δεν το λες και πλούσιο... Έχει celebrities φίλους και γνωστό σύντροφο. Πριν κάποιους μήνες μέσω των φίλων έκλεισε ραντεβού με την αρχισυνταξία εκπομπής μήπως κάπου την "κουμπώσουν" και όταν της πρότειναν να βγαίνει σε παράθυρο ένιωσε προσβεβλημένη και ανέφερε όνομα δημοσιογράφου που βγαίνει σε εκπομπή μέσα από παράθυρο λέγοντας με ύφος "μπερδεύεστε δεν είμαι ο τάδε". Ήθελε το λιγότερο πάνελ βλέπετε... Αυτό που ανεβαίνουν σε καλάμι και τρέχουν και θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από σοβαρούς επαγγελματίες με πορεία ετών επειδή γίνονται που και που θέμα στα sites λόγω σχέσης, με ξεπερνά...

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου τα Likes & Dislikes  - Powered by Cherī up cosmetics. Να προσέχετε τους εαυτούς σας.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR