counter

Οι εμπειρίες από το γιορτινό ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη

Οι εμπειρίες από το γιορτινό ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη
Οι εμπειρίες από το γιορτινό ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη

Κατ΄αρχάς φίλοι μου, εύχομαι μια υπέροχη, αυθεντική χρονιά, με ανθρώπους κοντά μας, να μας αγαπάνε και κατά συνέπεια, να μας έχουν ανάγκη και όχι να μας έχουν ανάγκη και να μας αγαπάνε. Να μας αγαπάνε με την αληθινή αγάπη, με την αγνή αγάπη, που δεν επιδιώκει κανείς από τους δυο συντρόφους να αλλάξει τον άλλον και να τον πνίξει. Να υπάρχει δίπλα μας, πλάι μας, με την όποια διαφορετικότητα, καθώς άλλωστε η διαφορετικότητα χαρακτήρων είναι αυτή που μας προοδεύει, μας εξελίσσει και καθυστερεί την γήρανση, όσο περίεργο και αν μπορεί να σου φαίνεται.

Επισκέφτηκα για τις γιορτές την Νέα Υόρκη. Πέρασα πολύ όμορφα, επισκέφτηκα πολλά μέρη, είδα διαφορετικά πράγματα, διαφορετικές κουλτούρες. Δεν θα μπορούσα να μην επισκεφτώ και πολλά στούντιο γυμναστικής, έχοντας επιστρέψει με πολλές καινούριες ιδέες. Ωστόσο, αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν, ότι η άσκηση εκεί είναι καθημερινή εκτόνωση για τους περισσότερους. Δεν πάνε απλά σε ένα γυμναστήριο επειδή πρέπει, αλλά για να καλυτερεύσουν τον εαυτό τους. Εκεί, δεν τα παρατάνε, εκεί εμμένουν, προσπαθούν, θέτουν στόχους και τους υλοποιούν. Δεν είναι τυχαία η επιτυχία τους. Σε όλους τους τομείς, εστιάζουν. Έχουν πρόγραμμα, διαθέτουν περισσότερη υπευθυνότητα, αγαπάνε τις αξίες και τις διατηρούν. 

Δεν απολαμβάνουν τις πιθανές υλικές απολαβές των γονιών τους, όταν ενηλικιώνονται, αλλά πιστεύουν στις δικές τους ικανότητες και παλεύουν από την αρχή, εκπληρώνοντας τα δικά τους όνειρα. 

Το νέο μου μότο που αποκόμισα επομένως, για φέτος είναι, be stronger, be faster, be better.  Εύχομαι να δίνω στόχους και σε σένα, καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς, να σου δίνω λόγους για να καλυτερεύεις τον εαυτό σου, να σε αγαπάς και να σε υπολογίζεις. Να σε οδηγείς σε δρόμους όμορφους και όχι σε ανασφαλείς. Να προχωράς, χωρίς ενδοιασμούς. Να μην φοβάσαι. Να επιλέξεις για φέτος, να υπάρχεις με ανθρώπους που να σε δέχονται για αυτό που είσαι και να δέχονται να μένουν δίπλα σου. Να μην ανήκεις στους επικριτικούς, που ζούνε μέσω τις ζωές άλλων, αλλά να είσαι δυνατός σε ότι και αν κάνεις και να μπορείς να αντέχεις και να αγαπάς και τη επιτυχία του συντρόφου σου. Να είσαι ευτυχής, εν ολίγοις, με σένα και την δική σου ζωή, για να μπορείς να ομορφαίνες και τις ζωές των ανθρώπων γύρω σου.            

       

 

                                                 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR