counter

Αυτοί είναι οι celebrities που αγαπούν τις "Άγριες Μέλισσες" και... δεν το κρύβουν

Αυτοί είναι οι celebrities που αγαπούν τις "Άγριες Μέλισσες" και... δεν το κρύβουν
Αυτοί είναι οι celebrities που αγαπούν τις "Άγριες Μέλισσες" και... δεν το κρύβουν

Οι "Άγριες Μέλισσες" είναι η σειρά φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια συζητιέται όσο τίποτα άλλο.

Το Διαφάνι αν και ανήκει στη μυθοπλασία, είναι ένα από τα πιο γνωστά "χωριά" πλέον στη συνείδηση του κόσμου, ενώ τα επώνυμα "Σεβαστός" και "Σταμίρη", τείνουν να γίνουν όσο διάσημο είναι στη χώρα μας και το "Παπαδόπουλος".

Πέρα από την πλάκα, τις δύο προηγούμενες σεζόν, αυτό που συνέβη με τη σειρά του ΑΝΤ1 δεν είχε προηγούμενο. 

Η φράση "Άγριες Μέλισσες" ακουγόταν παντού και επίσης αυτές οι δυο λέξεις αναζητήθηκαν περισσότερο από όλες στο διαδίκτυο. Όλοι ήθελαν να μάθουν spoilers αλλά και πληροφορίες για τις ζωές των πρωταγωνιστών!

Εγώ έβλεπα φανατικά την πρώτη σεζόν, τη δεύτερη λόγω βραδινής ραδιοφωνικής εκπομπής την παρακολούθησα με κάποια καθυστέρηση στο web, αλλά φέτος μπορώ και βλέπω κανονικά τα επεισόδια στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ανάμεσα στους σταθερούς τηλεθεατές της σειράς και πολλοί Έλληνες celebrities με κάποιους από αυτούς να το έχουν αναφέρει στις εκπομπές τους, σε συνεντεύξεις τους, ή μέσα από τα social media.

Ελένη Μενεγάκη 

Η Ελένη που την περασμένη χρονιά αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της τον Οκτώβριο του 2020 ανέφερε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες: "Είδα τα προγράμματα που υπήρχαν και τα προγράμματα που δεν υπήρχαν. Το βράδυ ομολογώ ότι δεν τα βλέπω… Βλέπω μόνο “Άγριες Μέλισσες”. Αν δεν με πάρει ο ύπνος, θα δω όλο το επεισόδιο, γιατί ξυπνάω ακόμα πολύ νωρίς το πρωί. Αυτό μ’ αρέσει να βλέπω. Μου αρέσουν όλοι οι ήρωες. Σε κρατάει σε αγωνία", ενώ και πρόσφατα μέσα από την εκπομπή της στο MEGA είπε ξανά ότι είναι από τα σήριαλ που αγαπάει πολύ.

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη είναι μία από τις φανατικές τηλεθεάτριες της σειράς. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επιλέγει να συζητάει τις εξελίξεις στην εκπομπή της ενώ προβάλει και αποκλειστικά αποσπάσματα που το κοινό τα παρακολουθεί με μανία. Το βράδυ της πρεμιέρας παρακολούθησε τις "Μέλισσες" αναπαυτικά, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της.

Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος ξεκίνησε να βλέπει τις "Άγριες Μέλισσες" εξαιτίας της συζύγου του Δώρας η οποία δεν έχει χάσει ως τώρα ούτε ένα επεισόδιο. Παρακολούθησαν μαζί την πρεμιέρα στο σαλόνι του σπιτιού τους, ενώ ο ίδιος το μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram.

Ναταλία Γερμανού

Μπορεί ο έρωτας της Ναταλίας με τον "Σασμό" να ήταν κεραυνοβόλος αλλά και οι "Άγριες Μέλισσες" είναι στις σταθερές επιλογές της. Το έχει αναφέρει και στο "Καλύτερα δε γίνεται" τα Σαββατοκύριακα, ενώ τουιτάρει κιόλας σχολιάζοντας τις εξελίξεις.

Κατρίνα Τσάνταλη

Αν ακολουθείς την Κατρίνα στο Instagram γνωρίζεις ότι μπορεί να αλλάξει και το πρόγραμμά της για να βρίσκεται σπίτι και να δει όσα συμβαίνουν στην κοινωνία του Διαφανίου. Θυμάμαι μάλιστα ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στα stories της πρωταγωνιστούσαν κάθε βράδυ, το τζάκι της, με την τηλεόραση ανοιχτή από επάνω και τον ΑΝΤ1 να "παίζει" Άγριες Μέλισσες...

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Και η παρουσιάστρια του Game of Chefs ήταν στη secret premiere των Άγριων Μελισσών μαζί με την Κατρίνα. Η ίδια παρακολουθεί τη σειρά και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες των αδερφών Σταμίρη.

Λίτσα Πατέρα

Η "εθνική μας αστρολόγος" και αγαπημένη μου Λίτσα Πατέρα δεν χάνει επεισόδιο, κάτι που αναφέρει συχνά στο Πρωινό. Την Κυριακή μάλιστα ήρθε και στην μυστική πρεμιέρα που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 για τους δημοσιογράφους ώστε να παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα ξέρει τα πάντα σχετικά με τις "Άγριες Μέλισσες" κάτι που δείχνει ότι είναι και αυτή τηλεθεάτρια και μάλιστα φανατική. Όταν μάλιστα βρέθηκαν και τις δύο σεζόν στο Rouk Zouk πρωταγωνιστές της σειράς, οι ερωτήσεις της έδειξαν ότι κάθε βράδυ στις 22:00 είναι συντονισμένη στο κανάλι της!

Γιάννης Μπέζος

Και ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος δήλωσε 2 περίπου χρόνια πριν σε συνέντευξή του. "Βλέπω “Άγριες μέλισσες” όταν επιστρέφω αργά το βράδυ, γιατί έχουν πολύ ενδιαφέρον".

Αυτοί λοιπόν είναι κάποιοι από τους αναγνωρίσιμους Έλληνες που εντόπισα ότι παρακολουθούν την αγαπημένη μας σειρά. 

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο blog μου και την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τηλεοπτικά νέα.

Χρήστος  

Instagram & Twitter: @christoskoutras

Facebook: Christos Koutras , Christos Koutras ii

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR