counter

Ορέστης Τζιόβας: Πρωταγωνιστής στο video clip της τραγουδίστριας που ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο

Ορέστης Τζιόβας: Πρωταγωνιστής στο video clip της τραγουδίστριας που ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο
Ορέστης Τζιόβας: Πρωταγωνιστής στο video clip της τραγουδίστριας που ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο

Ορέστης Τζιόβας - Πένυ Σκάρου

Ο Ορέστης Τζιόβας και η Πένυ Σκάρου εκτός από στενοί φίλοι έχουν συνεργαστεί και στο video clip της τραγουδίστριας για το κομμάτι «Θέλω ν’ αφεθώ». Ο Ορέστης Τζιόβας πρωταγωνιστεί στο video clip της τραγουδίστριας και μάλιστα είχε ερωτικές σκηνές με την Πένυ Σκάρου, με την οποία και ανταλλάσει καυτά φιλιά μπροστά στην κάμερα. Η Πένυ Σκάρου είχε τροχαίο ατύχημα στις 07:30 το πρωί του Σαββάτου 28 Ιουνίου 2014, όταν οδηγός την παρέσυρε με την μηχανή της στην οδό Πειραιώς 181.

Μέχρι αυτή την στιγμή όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η νεαρή τραγουδίστρια παρασύρθηκε με την μηχανή της από ασυνείδητο οδηγό, αλλά προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τα δεδομένα της σύγκρουσης. Όποιος έτυχε να βρεθεί στο σημείο και γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 210-5284000 της Διεύθυνσης Τροχαίας, αλλά και στο κινητό 6956708403, που ανήκει σε φιλικό πρόσωπο της τραγουδίστριας.

Το «Θέλω ν' αφεθώ», το πρώτο κομμάτι του άλμπουμ της, έγινε βιντεοκλίπ, με το concept να τη θέλει διχασμένη ανάμεσα σε δύο σχέσεις. Μάλιστα, η τραγουδίστρια αντάλλασσε καυτά φιλιά με τον Ορέστη Τζιόβα, κάνοντας τότε τις φήμες περί ειδυλλίου να φουντώσουν. Εχει συνεργαστεί με πάμπολλους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Παντελής Θαλασσινός, αλλά και με την Κατερίνα Παπουτσάκη με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις. Εδωσε τη μουσική της στην ταινία «Λιούμπη», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Αλέξης Γεωργούλης. Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά της, με τίτλο «Ολα έχουν αλλάξει».

Δείτε το VIDEO CLIP

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR