counter

Ελληνίδα τραγουδίστρια ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο

Ελληνίδα τραγουδίστρια ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο
Ελληνίδα τραγουδίστρια ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο

Πένυ Σκάρου

Ένα τραγικό τροχαίο έζησε η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου το πρωί του Σαββάτου 28 Ιουνίου 2014 καθώς βρέθηκε αβοήθητη και αιμόφυρτη γύρω στις 7:30 το πρωί, στην οδό Πειραιώς 181, από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο και τη μετέφερε στο ΚΑΤ: «Όταν έφτασε στο ΚΑΤ η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Το πόδι της Πένυς Σκάρου ήταν ακρωτηριασμένο από το γόνατο και κάτω. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο αλλά δυστυχώς… Το αποκολλημένο μέλος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Προσπαθήσαμε να σώσουμε τη ζωή της και τα καταφέραμε» αναφέρουν ιατρικές πηγές και συνεχίζουν: «Τη σταθεροποιήσαμε και έπειτα λόγω έλλειψης κρεβατιών στην Εντατική, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Η ζωή της δεν κινδυνεύει, είναι όμως πολυτραυματίας. Έχει κατάγματα σε πολλά σημεία του σώματός της».

Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν πως η νεαρή τραγουδίστρια παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό, αλλά προς το παρόν κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα: «Δεν ξέρουμε τι έγινε… Πως έγινε. Όλα δείχνουν ότι παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος την εγκατέλειψε. Το μηχανάκι της έφερε σημάδια από σύγκρουση, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και άλλα στοιχεία που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα», λέει αξιωματικός της Τροχαίας.Η Πένυ Σκάρου κατευθυνόταν με την μικρού κυβισμού μηχανή της προς το σπίτι της την ώρα του ατυχήματος. Στο πλευρό της Πένυς Σκάρου  βρίσκονται άτομα από το φιλικό και συγγενικό της περιβάλλον, τα οποία προσπαθούν να τη στηρίξουν αυτές τις δύσκολες ώρες. Αυτή την στιγμή η τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Άγιος Σάββας.Όποιος έτυχε να βρεθεί στο σημείο και γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 210-5284000 της Διεύθυνσης Τροχαίας, αλλά και στο κινητό 6956708403, που ανήκει σε φιλικό πρόσωπο της τραγουδίστριας.

Καταλυτική στάθηκε η γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή, στα 17 χρόνια της, όταν εκείνος βρέθηκε στη γενέτειρά της τη Σάμο για μια συναυλία. Την άκουσε τυχαία σε ένα μπαράκι και την έχρισε «μούσα» του. Η Πένυ Σκάρου τον ακολούθησε στην Αθήνα. Εκαναν μαζί τον πρώτο της δίσκο CD με τον τίτλο «Σε περίεργους καιρούς», σε ποπ - ροκ ήχο. Η ίδια υπέγραψε τη μουσική και τους στίχους σε ενορχήστρωση και παραγωγή του Στέφανου Κορκολή. Το 2002 το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου «Δεν είναι αγάπη» βρέθηκε στην κορυφή των hits. Μετά τη συνεργασία της με τον Κορκολή, η Πένυ  κάρου έκανε σπουδές φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, όπου το 2008 πήρε το Πτυχίο Σύγχρονου Ελληνικού Τραγουδιού με άριστα.

Πηγή: Espresso

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR