counter

Χρυσάνθη Ντάφλα - Αλέξης Λούβαρης: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου- VIDEO

Χρυσάνθη Ντάφλα - Αλέξης Λούβαρης: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου- VIDEO
Χρυσάνθη Ντάφλα - Αλέξης Λούβαρης: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου- VIDEO

Χρυσάνθη Ντάφλα - Αλέξης Λούβαρης

Χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου το μοντέλο Χρυσάνθη Ντάφλα και ο επιχειρηματίας Αλέξης Λούβαρης. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που θύμιζε ταινία, στο εξωτικό Μπαλί, αποφάσισαν να ρίξουν την αυλαία στο γάμο τους και να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Μίλα με την Τατιάνα Στεφανίδου, η Χρυσάνθη Ντάφλα και ο Αλέξης Λούβαρης χώρισαν και μάλιστα το μοντέλο εδώ και μέρες δεν μένει στο σπίτι τους.

Ο λόγος; Ασυμφωνία χαρακτήρων όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ. Φαίνεται πως οι δυο τους δεν τα βρήκαν και αποφάσισαν να χωρίσουν και να υπογράψουν το διαζύγιο που θα τους δώσει πίσω την ελευθερία τους.

Η Χρυσάνθη Ντάφλα και ο Αλέξης Λούβαρης ήταν μαζί πέντε χρόνια, ενώ τα τελευταία τρία ήταν παντρεμένοι. Τα προβλήματα όμως ήταν πολλά και περνούσε κρίση ο γάμος τους. Προσπάθειες για να σωθεί ο γάμος τους έγιναν αλλά δεν έβγαλαν πουθενά. Από το 2008 που γνωρίστηκαν και μετά όλοι μιλούσαν για έναν μεγάλο έρωτα, ενώ το 2011 αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και πήραν την μεγάλη απόφαση. Χώρισαν πολύ ήρεμα και πολιτισμένα καθώς και οι δυο έβλεπαν ότι δε μπόρεσαν να σώσουν τη σχέση τους. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR