counter

Χρυσάνθη Ντάφλα: Η καταγωγή, τα Playmate, οι δύο γάμοι και το βιογραφικό της

Χρυσάνθη Ντάφλα: Η καταγωγή, τα Playmate, οι δύο γάμοι και το βιογραφικό της
Χρυσάνθη Ντάφλα: Η καταγωγή, τα Playmate, οι δύο γάμοι και το βιογραφικό της

Μετά από δυο χρόνια γάμου, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, η καλλονή Χρυσάνθη Ντάφλα και ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Σαράντης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με τα όσα γράφει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα On Time, οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και μήνες, το διαζύγιο έχει δρομολογηθεί συναινετικά και το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Ποια είναι όμως η Χρυσάνθη Ντάφλα και ποιο είναι το βιογραφικό της; Πάμε να δούμε όλα όσα δεν ξέραμε για εκείνη.

Η Χρυσάνθη Ντάφλα, η καταγωγή, τα Playmate

  • Η Χρυσάνθη Ντάφλα έχει καταγωγή από την Χιμάρα και μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη
  • Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Μάρκετινγκ σε ιδιωτικό κολλέγιο, αν και έδωσε εξετάσεις τελειώνοντας το Λύκειο και πέρασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών
  • Η Χρυσάνθη Ντάφλα ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ με μοναδικό στόχο να πληρώσει τα δίδακτρά της. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ξεχώρισε στον χώρο και το 2002 βγήκε Playmate της χρονιάς. Το 2004 έφυγε για 4 περίπου χρόνια στην Αμερική, όπου -μεταξύ άλλων- είχε αποκλειστικό συμβόλαιο με τα πολυκαταστήματα Macy’s και πρόταση για συμμετοχή σε ταινία με τον Johnny Depp

  • Στην πορεία άφησε το μόντελινγκ και εργάστηκε ως  διευθύντρια μάρκετινγκ γνωστής εταιρίας ρουχισμού
  • Το 2008 γνώρισε τον Αλέξανδρο Λουβάρη τον οποίο και παντρεύτηκε το 2011. Το ζευγάρι χώρισε το 2014
  • Το 2020 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη

Χρυσάνθη Ντάφλα - Οι οικονομικές δυσκολίες και η εργασία από μικρή ηλικία

Μπορεί η ζωή της να μοιάζει σαν παραμύθι, αλλά η Χρυσάνθη Ντάφλα έχει μιλήσει στο παρελθόν για το ότι εργάστηκε από μικρή ηλικία προκειμένου να είναι ανεξάρτητη. «Είμαι πολύ τυχερή γιατί η ανάγκη μου για ανεξαρτησία και οικονομική αυτοδυναμία με έκανε να αναζητήσω εργασία σε πολύ μικρή ηλικία. Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε ηλικία 14 ετών, σε κατάστημα που πουλούσε παγωτά. Έκτοτε δεν σταμάτησα να εργάζομαι συνεχώς. Το ζητούμενο είναι από όποια δουλειά και αν περάσεις να απομονώνεις τα στοιχεία αυτά που θα σε βοηθήσουν για τη συνέχεια», ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Αντιμετώπισα οικονομικές δυσκολίες.  Και το νοίκι δεν είχα να πληρώσω ή το εισιτήριο του τρένου για να πάω σπίτι μου. Η δουλειά του μοντέλου δεν είναι στρωμένη με ροδοπεταλα. Είναι ψεύτικη αυτή η εικόνα που έχει επικρατήσει προς τα έξω. Αν με ρωτάτε για το τώρα, μπορώ να απαντήσω ότι προσπαθώ για το καλύτερο στη δουλειά μου, δίνω όλες μου τις δυνάμεις και αυτό στο τέλος επιβραβεύεται», τόνισε η Χρυσάνθη Ντάφλα μεταξύ άλλων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR