counter

Χρυσάνθη Ντάφλα: Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου της με τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη

Χρυσάνθη Ντάφλα: Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου της με τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη
Χρυσάνθη Ντάφλα: Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου της με τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη

Τον έρωτά της με τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη, επισφράγισε η καλλονή και πρώην Playmate Χρυσάνθη Ντάφλα. Η ίδια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Την ευχάριστη είδηση του γάμου έκανε αρχικά γνωστή η Χρυσάνθη, η οποία πρόσθεσε στις πληροφορίες του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook ότι είναι παντρεμένη, αλλά άλλαξε και το όνομα της στο Instagram, καθώς πρόσθεσε και το επίθετο του συζύγου της. Στην συνέχεια, τον γάμο επιβεβαίωσε και ο καλός της φίλος, γνωστός pr manager Χαρης Σιανίδης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Οn time» και τη Σάσα Σταμάτη, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο Αθηνών στα τέλη Ιουλίου, έχοντας ως μάρτυρες στενούς του φίλους.

Η Χρυσάνθη Ντάφλα και ο Γρηγόρης Σαράντης λόγω του κορονοϊού επισημοποίησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χαρακτηριστικό είναι, πως οι δύο τους δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Χρυσάνθη έλαμπε φορώντας ένα λευκό chic φόρεμα.

Μετά την τελετή επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Κολωνάκι, στο οποίο ζουν μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2018. Ωστόσο, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, σκέφτονται να κάνουν ένα κάλεσμα για να μοιραστούν τη χαρά με τους φίλους τους.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Πάρο, όπου ο επιχειρηματίας διαθέτει εξοχική κατοικία. Όσον αφορά το γαμήλιο ταξίδι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχαν κανονίσει να πάνε στην Τυνησία, ωστόσο το ανέβαλαν για αργότερα λόγω της πανδημίας.

Η κοινή φωτογραφία του ζευγαριού

Η εφημερίδα “On time” εξασφάλισε κοινή φωτογραφία της Χρυσάνθης Ντάφλα και του Γρηγόρη Σαράντη από το ταξίδι τους στο Τελ Αβίβ την πρωτοχρονιά του 2020.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR