counter

Ουπς! Καλέ κυρία… σας σκίστηκε!

Ουπς! Καλέ κυρία… σας σκίστηκε!
Ουπς! Καλέ κυρία… σας σκίστηκε!

Είναι γνωστό ότι η μόδα επιτάσσει πλέον όλο και περισσότερο τα φθαρμένα και παλιά μας ρούχα. Τα φθαρμένα ή τα σκισμένα μας τζιν και μπλουζάκια θεωρούνται must της εποχής και ενώ κάποια στιγμή πληρώναμε το ράφτη μας για να μας τα μπαλώσει τώρα πληρώνουμε για να τα σκίσουμε.

Κυκλοφορούσε με σκισμένη ζακέτα

Κάτι τέτοιο δε συνέβη όμως στην περίπτωση της Susanna Reid, παρουσιάστριας του καθημερινού πρωινού προγράμματος του BBC, “BBC Breakfast”, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του φωτογραφικού φακού καθώς δεν αντιλήφθηκε ότι η ζακέτα της σκίστηκε στον αγκώνα και κυκλοφορούσε έτσι ανυποψίαστη.

Απορροφημένη πλήρως στο κινητό της τηλέφωνο

Την "έφαγε" η μανία με το κινητό, τα μηνύματα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Που μυαλό για να τσεκάρει τα ρούχα της! Η 43χρονη παρουσιάστρια περιπλανιόταν ανυποψίαστη με τη σκισμένη ζακέτα και τα αδιάκριτα βλέμματα διέκριναν αμέσως το συμβάν, ακριβώς όπως και το έμπειρο μάτι των παπαράτσι που δεν έχασαν την ευκαιρία να το απαθανατίσουν.

Ντυμένη με casual look και χωρίς μακιγιάζ η Susanna Reid που δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες απλές και καθημερινές εμφανίσεις, καθώς στην εκπομπή της  - αν και αρκετά νωρίς το πρωί - είναι πάντοτε αποκαλυπτική.

Το εσώρουχο και το βαθύ ντεκολτέ της Susanna Reid έχουν γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης για τους τηλεθεατές που ενοχλούνται με τις ενδυματολογικές τις επιλογές σε μια τόσο πρωινή εκπομπή. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR