counter

Η πιο κομψή γυναίκα του πλανήτη! Δείτε τη σταδιακή αλλαγή στο στιλ της

Η πιο κομψή γυναίκα του πλανήτη! Δείτε τη σταδιακή αλλαγή στο στιλ της
Η πιο κομψή γυναίκα του πλανήτη! Δείτε τη σταδιακή αλλαγή στο στιλ της

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αποτελεί fashion icon. H σύζυγός του Πρίγκιπα William, Kate Middleton, εκτός από δημοφιλής, θεωρείται και μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της υφηλίου. Αρκεί κάποιος να ξεφυλλίσει τα περιοδικά μόδας, που σχεδόν πάντα έχουν αναφορά στις εμφανίσεις της, επίσημες και μη, ή απλά να ρίξει μια ματιά στο διαδίκτυο όπου μπορεί να ανακαλύψει ιστοσελίδες αφιερωμένες στο στιλ της και πώς να το αποκτήσετε.

Η Δούκισσα πάντως φροντίζει να μην προκαλεί με τις σπατάλες της σε ρούχα και παπούτσια. Συχνά, ψωνίζει από αλυσίδες όπως τα καταστήματα Zara ή τα βρετανικά Warehouse, αλλά και άλλα οικονομικά προσιτά καταστήματα όπως τα Banana Republic ή τα Whistles. Επίσης, φροντίζει να “χαίρεται” τα κομμάτια που αγοράζει, φορώντας τα περισσότερες από μια φορά, ακόμα και αν πρόκειται να εμφανιστεί σε επίσημες εκδηλώσεις. Κάποιοι την έχουν κατακρίνει γι’ αυτή την "ανακύκλωση" στα ρούχα της, αλλά γενικά οι Βρετανοί είναι περήφανοι γι’ αυτό.

Όσο για το ποιος πληρώνει, το βασιλικό budget δεν προβλέπει κονδύλι για τα ρούχα των μελών της οικογένειας, εκτός αν το αποφασίσει η Βασίλισσα Elizabeth. Η Kate οφείλει, επομένως, να πληρώνει μόνη της. Βεβαίως, ο άντρας της, ο Πρίγκιπας και διάδοχος, έχει μια τεράστια περιουσία και μπορεί να πληρώσει γι’ αυτή, όμως μεγάλη περιουσία έχει και η ίδια από την οικογένεια της. Η Kate έχει, επίσης, αρνηθεί να της προσφέρουν δωρεάν ρούχα.

Όπως και να έχει, το στιλ της Kate είναι υπέροχο και περιμένουμε τις εμφανίσεις της τώρα που έγινε μαμά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR