counter

Αλλάζει τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή,ενώ δηλώνει:"Αφήνω στην κρίση σας την Βανδή"

Αλλάζει τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή,ενώ δηλώνει:"Αφήνω στην κρίση σας την Βανδή"
Αλλάζει τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή,ενώ δηλώνει:"Αφήνω στην κρίση σας την Βανδή"

Σφακιανάκης Λιάγκας Πρωινό

Ο Νότης Σφακιανάκης έδωσε τηλεοτπική συνέντευξη στο ΣΚΑΪ στον και  Κωνσταντίνο Μπογδάνο και μίλησε για την υπόθεση της αποχώρησης της Δέσποινας Βανδή από το νυχτερινό κέντρο "Έναστρον" στο οποίο προγραμμάτιζαν να συνεργαστούν αλλά και για τη Χρυσή Αυγά.

Μόνο που αυτή τη φορά τροποιποίησε τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα η παρέα του Πρωινού ανέφερε ότι έκανε κωλοτούμπα όσον αφορά στις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή πριν μία εβδομάδα, που πυροδότησαν κύμα αντιδράσεων και στις τωρινές.

Ο Νότης Σφακιανάκης για την αθέτηση συμφωνίας εκ μέρους της Δέσποινας Βανδή

Ο Νότης Σφακιανάκης, αποκάλυψε ότι η Δέσποινα Βανδή του έστειλε ένα μήνυμα, εκφράζοντας του την στεναχώρια της αλλά και την αποχώρησή της από την συνεργασία τους, λόγω της θύελλας αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του. "Αφήνω στην κρίση σας αυτό που έκανε η Δέσποινα Βανδή. Όταν δίνω τον λόγο μου, ο λόγος μου 12 συμβόλαια υπογεγραμμένα. Ήξερε ποιος είμαι. Μου έστειλε ένα μήνυμα κι έτσι έληξε η συνεργασία. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να συνυπάρξει μαζί μου. Γιατί λυπάται; Επειδή είπα αυτά που πίστευα για την πολιτική;", είπε μεταξύ άλλων ο Νότης Σφακιανάκης. "Εμμέσως ο Νότης, πήρε και πάλι θέση υπέρ της Χρυσής Αυγής", σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το μήνυμα αποχώρησης της Δέσποινας Βανδή στον Νότη Σφακιανάκη

"Τραγικό αυτό! Απαράδεκτο!", είπε η Σάσα Σταμάτη και η Ελεάννα Τρυφίδου για την κίνηση της Βανδή να ανακοινώσει μέσω μηνύματος την αποχώρησή της. "Υποθέτω ότι η Δέσποινα Βανδή ζει σε άλλη χώρα. Τώρα έμαθε ποιος είναι ο Νότης Σφακιανάκης; Όχι να αποχωρεί μόλις είδε τον σάλο και τον ντόρο που έγινε", συμπλήρωσε η Τρυφίδου. "Γιατί άργησε ένα ολόκληρο 24ωρο για να αποφασίσει να αποχωρήσει; Την παίρνεις την απόφαση εκείνη την στιγμή". "Τώρα δίσκο δεν βγάζει η Δέσποινα;", ρώτησε η Λάουρα Νάργες, αλλά η κουβέντα διακόπηκε και πέρασαν σε διαφημίσεις.

Δείτε την απάντηση του Νότη Σφακιανάκη και τα σχόλια των συνεργατών του "Πρωινού".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR