counter

Η απάντησή του στους επικριτές του: "Να πάνε να γαμ… όλοι"

Η απάντησή του στους επικριτές του: "Να πάνε να γαμ… όλοι"
Η απάντησή του στους επικριτές του: "Να πάνε να γαμ… όλοι"

Νότης ΣφακιανάκηςΟ Νότης Σφακιανάκης απαντά στους επικριτές του

Ο Νότης Σφακιανάκης απάντησε για πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή, στους επικριτές του και την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα. "Βρε δεν πάνε να γαμ…..όλοι", δήλωσε ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη.

Ο Νότης Σφακιανάκης, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου και πλήθος κόσμου, δήλωσε: "Ο Νότης Σφακιανάκης είμαι, Έλληνας και μόνο. Αυτό είμαι. Πες τους να πάνε να γαμ…. όλοι από όπου και αν προέρχονται. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια, εσένα σκέφτομαι που αύριο, δεν θα έχεις δουλειά. Εγώ είμαι ταχτοποιημένος, εσένα σκέφτομαι που αύριο θα σε τυραννήσουν, θα σε κλείσουνε φυλακή, επειδή θα πεις τη γνώμη σου." συμπλήρωσε με έντονο ύφος .

Η απάντηση του Νότη Σφακιανάκη στην Δέσποινα Βανδή  

Ο γνωστός τραγουδιστής σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή για την αποχώρηση της από το σχήμα ξεκαθάρισε πως η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά στις 7 Δεκεμβρίου και είπε: "Εγώ ήμουνα μετανάστης, εγώ δεν ήμουν παιδί μεταναστών! Ήμουν ο ίδιος μετανάστης με τη μητέρα μου. Είναι λάθος η επιλογή της, είναι άκαιρη και άκυρη… Σέβομαι την άποψη και τη θέση του κάθε ανθρώπου όπως επιθυμώ και απαιτώ  να σέβονται και τη δική μου".

Ο Νότης Σφακιανάκης απάντησε και στα σχόλια που έκανε η Έλενα Ακρίτα στην προσωπική της σελίδα στο facebook λέγοντας: "Από πού και ως πού σηκώνουν ανάστημα αυτοί που είναι μέσα στο καθεστώς; Βουλευτής δεν ήταν με το ΠΑΣΟΚ η μητέρα της; Τι να μας πει τώρα;".

Δες στο βίντεο όλα όσα είπε ο Νότης Σφακιακάνης στο δελτίο του Star

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR