counter

Νότης Σφακιανάκης: "Δεν είναι φασίστες στη Χρυσή Αυγή" (Video)

Νότης Σφακιανάκης: "Δεν είναι φασίστες στη Χρυσή Αυγή" (Video)
Νότης Σφακιανάκης: "Δεν είναι φασίστες στη Χρυσή Αυγή" (Video)

Νότης Σφακιανάκης

Αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Νότης Σφακιανάκης στην απονομή του πλατινένιου του δίσκου. Ο Νότης Σφακιάνακης για ακόμα μια φορά χειμαρρώδης, καυστικός και αποκαλυπτικός.

Ο Νότης Σφακιανάκης για τον ναζιστικό χαιρετισμό

Ο τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε για τον πολυσυζητημένο ναζιστικό χαιρετισμό που έκανε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και τα σχόλια που ακολούθησαν απάντησε: "Πες στα κοπρόσκυλα ότι ο χαιρετισμός που έκανα ήταν χαιρετισμός που έκαναν οι χιτλερικοί, οι ναζί, το έκαναν μέσα σε ένα τραγούδι που λεγόταν "Η πλατεία" και εκείνη την ώρα χλεύαζα και σχολίαζα τους ναζιστές λέγοντας: "Οι Γερμανοί πάνω από όλα". Το τραγούδι λιδορούσε τους Γερμανούς.

Ο Νότης Σφακιανάκης για την "κόντρα" με τον Αντώνη Ρέμο

Η δημοσιογράφος δεν δίστασε να ρωτήσει τον Νότη Σφακιανάκη και για την κόντρα  δηλώσεων που είχε ξεσπάσει με τον Αντώνη Ρέμο: "Δεν μπήκα σε καμία κόντρα με τον Αντώνη. Ο Αντώνης δεν είναι Νότης και ο Νότης δεν είναι Αντώνης".

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Χρυσή Αυγή

Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά και για την υποστήριξή του προς την Χρυσή Αυγή. "Είμαι πολιτικό ον, έχω δικαίωμα να λέω την γνώμη μου δημόσια. Είμαι πολίτης, δεν είμαι πελάτης. Δεν είναι φασίστες οι Χρυσαυγίτες. Επιβάλλεται να στηρίζετε την Χρυσή Αυγή. Δεν έχω κατέβει ακόμα στην πολιτική γιατί απλά έχω μάθει μόνο να ανεβαίνω και όχι να κατεβαίνω."

Οι δηλώσεις του Νότη Σφακιάνακη σχολιάστηκαν εκτενώς από το πάνελ του Πρωινού το πρωί της Παρασκεύης 22 Νοεμβρίου. Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε ότι "δεν είναι μεμπτό ακόμα και τις ακραίες θέσεις του ,ο τραγουδιστής, να βγαίνει δημόσια και να τις εκφράζει'" ενώ η Φαίη Σκορδά δήλωσε ότι όλες οι θέσεις χωρούν σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα.

Δείτε τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη και τα σχόλια των παρουσιαστών στο video που ακολουθεί: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR