counter

Από το πλατό της Ελένης Μενεγάκη στο θεατρικό σανίδι!

Από το πλατό της Ελένης Μενεγάκη στο θεατρικό σανίδι!
Από το πλατό της Ελένης Μενεγάκη στο θεατρικό σανίδι!

Φαίδων Κεφαλέας

Τον Φαίδωνα Κεφαλέα τον γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τον ξεχωρίσαμε για το χιούμορ και την εμφάνιση του. Τα όνειρα του όμως δεν σταματούσαν εκεί και έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο του και να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής στην Αμερική.

Ο ίδιος λέει στο περιοδικό People “Έψαχνα να βρω νέους τρόπους έκφρασης. Βρέθηκα στη Νέα Υόρκη, στο NYFA, όπου για 6 μήνες παρακολούθησα μαθήματα υποκριτικής".

Πλέον βρίσκεται στη σκηνή του θεάτρου Badminton συμμετέχοντας στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου "Sorry… I’m Greek" σε έναν ρόλο που πήρε μετά από ακρόαση. Ο Φαίδων Κεφαλέας λέει στο περιοδικό για την συνεργασία του "Παρότι γνώριζα τον Λάκη Λαζόπουλο εκείνη η ακρόαση δεν ήταν ότι πιο εύκολο, εσύ μπορεί να έχεις προετοιμαστεί επάνω σε ένα κείμενο και εκείνος μπορεί να σου ζητήσει να αυτοσχεδιάσεις σε ένα φανταστικό ρόλο. Μέσα από την συνεργασία μαζί του ανακαλύπτεις πολλές άγνωστες πλευρές του ταλέντου σου".

Ο Φαίδωνας μιλάει στο περιοδικό και για την εμφάνιση του και απαντά στο κάτα πόσο έχει εγκλωβιστεί στην εικόνα του: "Αν δεν εγκλωβιστείς μόνος σου, θέλουν να σε εγκλωβίσουν οι άλλοι. Ωραία η εικόνα αλλά ακόμα ωραιότερη η δημιουργία. Όπως υπάρχει ρατσισμός απέναντι στην ομορφιά υπάρχει και απέναντι στην ασχήμια. Το θεωρώ εξαιρετικά άδικο".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR