counter

Και επισήμως το όνομα αυτού "Πρίγκιπας George"! Δείτε τις φωτογραφίες από τη βάφτιση του διαδόχου της Kate και του William!

Και επισήμως το όνομα αυτού "Πρίγκιπας George"! Δείτε τις φωτογραφίες από τη βάφτιση του διαδόχου της Kate και του William!
Και επισήμως το όνομα αυτού "Πρίγκιπας George"! Δείτε τις φωτογραφίες από τη βάφτιση του διαδόχου της Kate και του William!

Με μια σεμνή και κυρίως αυστηρά οικογενειακή τελετή θέλησαν να βαφτίσουν το γιο τους, ο Δούκας και η Δούκισσα  του Cambridge. Επέλεξαν το μικρό, ξύλινο παρεκκλήσι του Ανακτόρου του St. James, όπου είχε αποτεθεί και το φέρετρο της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana, μητέρας του William, πριν από την κηδεία της.

Και το όνομα αυτού επισήμως, George Alexander Louis. Τρεις μήνες μετά τη γέννησή του και παρουσία μόλις 22 καλεσμένων ο πρίγκιπας George βαφτίστηκε σε μια τελετή που άρχισε στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) και κράτησε περίπου 30  λεπτά. Το μυστήριο τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Justin Welby, στην 172 ετών κολυμπήθρα «Lily Font», με νερό από τον Ιορδάνη ποταμό.

Φορώντας έναν λευκό, δαντελένιο χιτώνα, πιστό αντίγραφο εκείνου που φορούν όλα τα «γαλαζοαίματα» μωρά από το 1841, ο τριών μηνών μπέμπης έφτασε στο παρεκκλήσι στην αγκαλιά του μπαμπά του ο οποίος δεν τον άφηνε από τα μάτια του.

Η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει μια κρεμ δημιουργία του Alexander McQueen που ήδη έχει κερδίσει θετικές κριτικές από τα διάφορα sites μόδας. Ανάλογη ήταν και η χρωματική επιλογή της συζύγου του Πρίγκιπα Καρόλου, Camilla Parker Bowles  ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε το βασιλικό μπλε για την βάπτιση του δισέγγονού της.

O πρίγκιπας William και η Kate Middleton έσπασαν το πρωτόκολλο για άλλη μια φορά αφού η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Κάρολος και ο William είχαν βαφτιστεί στα Ανάκτορα του Βuckingham με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια. Το πρωτόκολλο έσπασαν και στην επιλογή των νονών του μικρού διάδοχου μιας και δεν είχαν καμία σχέση με γαλαζοαίματους φίλους ή συγγενείς.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι βασιλείς Ελισάβετ και Φίλιππος , ο Κάρολος και η Camila Parker Bowles, ο πρίγκιπας Harry αλλά και η οικογένεια της Kate Middleton. Ηχηρές όμως ήταν και οι απουσίες από το μυστήριο. Τα αδέλφια του πρίγκιπα Καρόλου αλλά και ο νονός του William, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



















FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR