counter

Αρναούτογλου - Μπεκατώρου - Σταρόβας: Τα Καρντάσιανς έδωσαν το στίγμα τους! (Video)

Αρναούτογλου - Μπεκατώρου - Σταρόβας: Τα Καρντάσιανς έδωσαν το στίγμα τους! (Video)
Αρναούτογλου - Μπεκατώρου - Σταρόβας: Τα Καρντάσιανς έδωσαν το στίγμα τους! (Video)

Μαρία Μπεκατώρου

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Μια ανάσα πριν την πρεμιέρα τους το βράδυ της Τρίτης στις 23:15 μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και η Δημήτρης Σταρόβας έδωσαν μέσα από το Πρωινό ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης 22 Οκτωβρίου, μια πρώτη γεύση του προγράμματος που θα απολαύσει το τηλεοπτικό κοινό!

Οι τρεις παρουσιαστές και τηλεοπτικοί "συγκάτοικοι" της πιο ανατρεπτικής και χιουμοριστικής τηλεοπτικής συνύπαρξης έδωσαν το στίγμα τους και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό που τους διακατέχει για την νέα τηλεοπτική σεζόν! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι ο τίτλος της εκπομπής "Τα Καρντάσιανς" έχει νοηματικά την έννοια του αδερφού μιας και η λέξη "καρντάσι" χρησιμοποιείται από τους Θεσσαλονικείς για να εκφράσει την έννοια της αδερφικής φιλίας. Tο concept της εκπομπής βασίζεται σε μια ιδέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου που επεξεργάζοταν εδώ και 4 μήνες. Ο Γρηγόρης θεωρεί την Μαρία Μπεκατώρου μια εκ των δύο καλύτερων παρουσιαστριών ψυχαγωγικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης και ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει μπροστά του την επόμενη τηλεοπτική δεκαετία! Η φιλία Δημήτρη Σταρόβα και Γρηγόρη Αρναούτογλου μετρά πολλά χρόνια έχοντας πολλά να τους ενώνουν, όπως αποκάλυψαν. Η Μαρία Μπεκατώρου δηλώνει ενθουσιασμένη για την αλλαγή στην επαγγελματική της ζωή, το ίδιο και ο Δημήτρης Σταρόβας!

Ποδαρικό στο σπίτι των τριών τηλεοπτικών συγκάτοικων στην πρεμιέρα τους θα κάνει η Πάολα και ο Λευτέρης Ελευθερίου ενώ όπως αποκάλυψαν θα δούμε μια…συνέντευξη της Άngela Merkel στην κάμερα της εκπομπής!

Όλα είναι έτοιμα για να γεμίσουν τους τηλεοπτικούς δέκτες με την παρουσία τους που δείχνει να επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους τηλεθεατές!

Δείτε την τηλεοπτική τους επίσκεψη στο «σπίτι» του Πρωινού ΑΝΤ1:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR