Ντάκος γλυκός με σύκα, σταφίδες και γιαούρτι. Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Κυριακή 04 Αυγούστου 2013, 10:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Ντάκος γλυκός με σύκα, σταφίδες και γιαούρτι. Σε τηγάνι ρίχνετε το νερό και τη ζάχαρη αφήνετε να πάρουν 1 -2 βράσεις, έπειτα ρίχνετε το μέλι και ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια ρίχνετε όλα τα μπαχαρικά και τα αποξηραμένα σύκα με τις σταφίδες, τα ανακατεύετε και τα αφήνετε να πάρουν 2-3 βράσης. Τέλος σιροπιάζομε τον ντάκο μέχρι να μουσκέψει αρκετά, τον τοποθετείτε σε ένα πιάτο, βάζετε το γιαούρτι, ρίχνετε από πάνω τα σιροπιασμένα σύκα με τις σταφίδες, πασπαλίζετε με τα αμύγδαλα και σερβίρετε. Πηγή: www.mirsini.gr TAGS: ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι σειρές, ο σοκαριστικός θάνατος του συζύγου της και οι ατάκες στο "Ντόλτσε Βίτα" που έγραψαν ιστορία
FASHION Φαίη Σκορδά: Με τσάντα αξίας 1.450 ευρώ & το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα σε βραδινή της έξοδο (Photos)