counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Το Νέο Ελληνικό Θέατρο παρουσιάζει το έργο «Βασιλική» της Βάσως Νικολοπούλου. Η Αθηνά Μαξίμου κρατά τον εν λόγω ρόλο και έσπευσαν να την απολαύσουν στενοί της φίλοι και ο σύζυγός της, Αιμίλιος Χειλάκης.

Ένα από τα πιο τρυφερά μυθιστορήματα των παιδιών, το «Ένα παιδί μετράει τ' άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη, σε μουσική Γιώργου Βούκανου, θα «ζωντανέψει» ξανά με τη μορφή μουσικής παράστασης, την Κυριακή 21 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Παίζει ο Κώστας Βουτσάς και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ενώ φιλικά συμμετέχει ο Γιάννης Πλούταρχος, που θα ερμηνεύσει επί σκηνής τα τραγούδια της παράστασης.

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση "Ο Σέρλοκ Χολμς και ο σκύλος των Μπάσκερβιλ" στο θέατρο "Αμιράλ". Φίλοι και συνάδελφοι των πρωταγωνιστών έδωσαν το "παρών".

Μια παράσταση που δεν πρόλαβε να γίνει εξαιτίας του θανάτου της μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας, Βίκυς Μοσχολιού, έγινε πραγματικότητα το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου, οκτώ σχεδόν χρόνια μετά το θάνατο της. Με τίτλο «Βίκυ Μοσχολιού – Νυν και αεί», ο καλύτερος φίλος και συνεργάτης της ερμηνεύτριας του λαϊκού τραγουδιού, Νίκος Αβαγιανός, διοργάνωσε την παράσταση – αφιέρωμα , σε μουσική επιμέλεια του επίσης αγαπημένου της φίλου και μόνιμου συνεργάτη μέχρι τέλους, Μανώλη Μιχαλάκη. Στην τρίωρη μουσική βραδιά, ακούστηκαν τα αξέχαστα τραγούδια της με τη χρονολογική σειρά έκδοσής τους, ενώ η γιγαντοοθόνη «ζωντάνεψε» τη Βίκυ Μοσχολιού. Τα τραγούδια της ερμήνευσαν οι Λένα Αλκαίου, Μαρία Κανελλοπούλου, Νάντια Καραγιάννη, Νίκος Καρακαλπάκης, Πένυ Ξενάκη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Παπάζογλου, Κώστας Σμοκοβίτης και Νίκος Αβαγιανός.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR