counter

Μοτοσικλετιστής παρέσυρε μητέρα με τα παιδιά της και τους εγκατέλειψε

Μοτοσικλετιστής παρέσυρε μητέρα με τα παιδιά της και τους εγκατέλειψε
Μοτοσικλετιστής παρέσυρε μητέρα με τα παιδιά της και τους εγκατέλειψε

τροχαια

Δύο μικρά παιδιά και η μητέρας τους, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά απο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης 12 Ιουλίου στις 8.15 το πρωί, στην διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Μοτοσικλετιστής που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, έπεσε πάνω τους και στην συνέχεια τους εγκατέλειψε αιμόφυρτους στην άσφαλτο.

Ασθενοφόρα που έφτασαν στο σημείο, μετέφεραν την μητέρα, Πολωνικής καταγωγής, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενω τα δίδυμα παιδιά της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 7 ετών, νοσηλεύονται στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Η Αστυνομία, κατάφερε να εντοπίσει άμεσα την μηχανή του δράστη εγκαταλελειμένη και ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπαίτιος οδηγός, νωρίτερα, είχε τραυματίσει ποδηλάτη και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα, πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω στην μητέρα με τα παιδιά της που διέσχιζαν την λεωφόρο.

Δυο ώρες αργότερα, έγινε γνωστό, ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας, υπαξιωματικός του Στρατού, παραδόθηκε στην Τροχαία Αθηνών που ανέλαβε και την προανάκριση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR