counter

Σε κρίσιμη κατάσταση τα δίδυμα-έκκληση για αίμα

Σε κρίσιμη κατάσταση τα δίδυμα-έκκληση για αίμα
Σε κρίσιμη κατάσταση τα δίδυμα-έκκληση για αίμα

 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ

(ΑΠΕ-ΜΠΕ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ)

Διασωληνωμένα στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων, νοσηλεύονται τα 7χρονα δίδυμα, που έπεσαν θύμα τροχαίου μαζί με την μητέρα τους, όταν "καμικάζι" μοτοσικλετιστής τους παρέσυρε και στην συνέχεια, τους εγκατέλειψε τραυματισμένους.

Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν τα αδελφάκια αφού η κατάστασή τους κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως του αγοριού που φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο πρόσωπο.

Η μητέρα τους, που βρίσκεται εκτός κινδύνου, αλλά φέρει πολλαπλές κακώσεις, νοσηλεύεται στον "Ευαγγελισμό" και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Δ΄ Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου για περαιτέρω χειρουργική αντιμετώπιση για τη κάκωση σπληνός.

Tο σχολείο, που φοιτούσαν τα δύο παιδάκια, σε μια προσπάθεια συμπαράστασης, κάνει έκκληση για αίμα και χθές Πέμπτη, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σήμερα, 12/7 δυο μαθητές του 150 Δημοτικού Σχολείου του Συλλόγου μας, ηλικίας 7 ετών έπεσαν θύμα μαζί με τη μητέρα τους ασυνείδητου οδηγού μοτοσυκλέτας που παραβίασε το φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση Πατησίων και Τροίας και συνέχεια εγκατέλειψε τα θύματα του.

Τα δυο παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και η μητέρα των παιδιών στον Ευαγγελισμό.
Η κατάσταση των παιδιών, ειδικά του αγοριού,  είναι κρίσιμη και απαιτείται αίμα.
Όσοι και όσες μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να προσφέρετε αίμα είτε στο Αγλαΐα Κυριακού, είτε σε άλλο νοσοκομείο στο όνομα των παιδιών.
Με τις ευχές για πλήρη ανάρρωση των τραυματιών σας ευχαριστούμε όλους και όλες.»

Ο 21χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας που δήλωσε ότι φοβήθηκε και για αυτό εγκατέλειψε τα θύματά του,   οδηγήθηκε σήμερα Παρασκευή στο  ναυτοδικείο, αφού είναι μόνιμος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός φέρεται να είναι ανασφάλιστη ενώ ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR