- Καθαρίστε τα λαχανικά. Σε ένα ταψί βάλτε κολοκύθια, µελιτζάνες, ντοµάτες, µαραθόριζα, προσθέστε το σκόρδο, ελαιόλαδο, αλάτι και ανακατέψτε. Βάλτε τα στον φούρνο και ψήστε στους 200°C για 20 λεπτά.
- Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι βάλτε το νερό µαζί µε 2 κούπες από το γάλα να βράσει και προσθέστε την πολέντα. Χαµηλώστε τη φωτιά και ανακατεύετε ασταµάτητα για 5 λεπτά µέχρι να πήξει η πολέντα.
- Προσθέστε το σπανάκι, το τυρί και το υπόλοιπο γάλα, ελέγξτε το αλάτι και βάλτε στην άκρη.
- Μοιράστε τα λαχανικά σε πιάτα, απλώστε πολέντα από επάνω και, αν θέλετε, λίγη παρµεζάνα ακόµη.
Κόστος συνταγής: 7€
Στο τηλεοπτικό περιοδικό που κυκλοφόρησε σήμερα 02/05 στην επαρχία και αύριο 03/05 κυκλοφορεί στην Αθήνα, μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής!
Κάποιες από αυτές; *Αρνάκι τσιγαριστό με καραμελωμένα κρεμμύδια *Σαλάτα σπανάκι με παντζάρια & κοτόπουλο *Σαλάτα με κριθαράκι, φρέσκα φασολάκια & λιαστή ντομάτα *Σαλάτα με ρεβίθια & ψητό χαλούμι *Κοτόπουλο με μπρι & αβοκάντο σε τσιαπάτα *Χοιρινά σουβλάκια μαριναρισμένα με δεντρολίβανο & σκόρδο *Μπουτάκι αρνιού στον φούρνο τέλια ψημένο *Νιόκι τυριών με σάλτσα ντομάτας & πανσέτα *Ψητά χοιρινά παϊδάκια με σπιτική BBQ σος *Σορμπέ μοσχολέμονο *Σουφλέ με φρούτα του δάσους *Μαρμελάδα λεμόνι *Σου με κρέμα κανέλα *Μπισκότα με λευκή σοκολάτα & φουντούκια *Μπράουνις με καρύδια και φρέσκια μέντα
Μόνο στο
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)