counter

Σοφία Παθέκα: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τον σοβαρό τραυματισμό της! "Έμεινα τρεις μήνες κατάκοιτη"

Σοφία Παθέκα: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τον σοβαρό τραυματισμό της! "Έμεινα τρεις μήνες κατάκοιτη"
Σοφία Παθέκα: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τον σοβαρό τραυματισμό της! "Έμεινα τρεις μήνες κατάκοιτη"

Στο “Secret” και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε η Σοφία Παθέκα και αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε τον Μάρτιο του 2022, το οποίο της στέρησε τη δυνατότητα να περπατά.

Η γνωστή personal trainer εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν μετά την επέμβαση στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί

Δείτε! Τραυματισμός για την Σoφία Παθέκα – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Όσα είπε η Σοφία Παθέκα

«Βιαζόμουν πάρα πολύ, έτρεχα μέσα στο σπίτι, είχα ένα ατύχημα και γλίστρησα από τις σκάλες. Έχω μια πολλαπλή βλάβη στο γόνατο, έχω ρήξη χιαστού μπροστά και είχα και αποκόλληση μηνίσκου. Δεν ήταν απλή υπόθεση, καθώς μετά το χειρουργείο ο εγκέφαλος θέλει έναν χρόνο για να ξεκινήσει να παίρνει εντολές», περιέγραψε η Σοφία Παθέκα.

«Έμεινα τρεις μήνες κατάκοιτη, έπρεπε να μάθω να περπατάω από την αρχή, όπως τα μωρά. Για έναν χρόνο δεν περπατούσα κανονικά, με την ψυχολογία μου να είναι στα πατώματα. Νόμιζα πως επαγγελματικά είχα τελειώσει, αφού η δουλειά μου βασίζεται στα πόδια και τα χέρια μου», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: «Στις αρχές ήταν όλα πολύ δύσκολα, δεν μπορούσα να αυτοεξυπηρετηθώ, ούτε να ντυθώ ή να φάω. Πολλά βράδια πεινούσα και ντρεπόμουν να ξυπνήσω κάποιον να μου φέρει να φάω. Έτρωγα καραμέλες, που τις είχα στο κομοδίνο μου, για να ξεγελάσω την πείνα μου».

«Για έξι μήνες είχα πατερίτσες και πι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές μου, που είχαν μια ανάπηρη δασκάλα και δεν με εγκατέλειψαν αλλά έμειναν μαζί μου», είπε ακόμη η Σοφία Παθέκα και ευχαρίστησε τον γιατρό της.

Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι για τη Σοφία Παθέκα θα της μείνει αξέχαστο, καθώς επέστρεψε στην κανονική της ζωή: «Πέρυσι δεν ήμουν καλά. Δεν χάρηκα τον ήλιο, τη θάλασσα, δεν μπορούσα να περπατήσω στην άμμο, δεν ήμουν ανεξάρτητη. Φέτος ένιωσα τι σημαίνει να περπατάς στα σοκάκια των νησιών, να μπαίνεις στη θάλασσα χωρίς να κρατάς το χέρι κάποιου, να φοράς κανονικά παπούτσια, καθώς για δύο χρόνια δεν είχα βάλει παπούτσι στο πόδι μου. Κατάλαβα πώς είναι ζω κανονικά.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @sofiapatheka

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR