counter

Σοφία Παθέκα: "Μου πήρε τουλάχιστον έναν χρόνο ώστε να μπορώ να περπατήσω μόνη μου"

Σοφία Παθέκα: "Μου πήρε τουλάχιστον έναν χρόνο ώστε να μπορώ να περπατήσω μόνη μου"
Σοφία Παθέκα: "Μου πήρε τουλάχιστον έναν χρόνο ώστε να μπορώ να περπατήσω μόνη μου"

Η Σοφία Παθέκα μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή. Η γνωστή personal trainer μίλησε για το ατύχημα που είχε όταν έπεσε από τις σκάλες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια των χειρουργείων και της αποθεραπείας.

«Περνάω πολύ χρόνο στο γυμναστήριό μου, ειδικά μετά το ατύχημα που είχα και χρειάζομαι εξειδικευμένες ασκήσεις. Ήταν μία πάρα πολύ άσχημη περίοδος, ήταν πάρα πολύ ξαφνικό, δεν μπόρεσα να συνειδητοποιήσω τι και πώς έγινε, πότε μπήκα στο χειρουργείο και μετά στο καροτσάκι», ανέφερε η Σοφία Παθέκα, σχετικά με την πτώση που είχε από τις σκάλες του σπιτιού της.

Διαβάστε επίσης: Σoφία Παθέκα: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τον σοβαρό τραυματισμό της! "Έμεινα τρεις μήνες κατάκοιτη"

Η ίδια πρόσθεσε: «Μου πήρε τουλάχιστον έναν χρόνο, ώστε να πω ότι είμαι ξανά ανεξάρτητη, να μπορώ να περπατήσω μόνη μου. Αφήνει όμως κατάλοιπα αυτός ο τραυματισμός. Φοβάμαι μη γλιστρήσω, προσέχω που πατάω, έχω ανασφάλεια με τα παπούτσια. Είμαι σχεδόν 100% καλά.

Έπρεπε να κάνω τις ασκήσεις του φυσικοθεραπευτή με αφόρητο πόνο. Έσφιγγα τα χέρια μου στο σεντόνι του κρεβατιού και έκλαιγα. Απελπισία. Ήταν τεράστια δοκιμασία. Το λάθος όμως είναι δικό μου. Εκείνη την περίοδο γκρίνιαζα συνέχεια για το πόσο κουρασμένη ήμουν. Να μη λέτε ποτέ τη λέξη κουράστηκα».

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR