counter

Σμαράγδα Καρύδη: Αυτές είναι κάποιες από τις ενοχλητικές στιγμές στη καθημερινότητα της

Σμαράγδα Καρύδη: Αυτές είναι κάποιες από τις ενοχλητικές στιγμές στη καθημερινότητα της
Σμαράγδα Καρύδη: Αυτές είναι κάποιες από τις ενοχλητικές στιγμές στη καθημερινότητα της

Η Σμαράγδα Καρύδη δίνει την εικόνα μιας πολύ χαλαρής και ακομπλεξάριστης γυναίκας. Η ξανθιά ηθοποιός που εδώ και αρκετά χρόνια έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τις συμμετοχές της σε μεγάλες τηλεοπτικές σειρές, προτιμά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη προσωπική της ζωή, ενώ αντιθέτως μιλά ανοιχτά για όλα εκείνα που μπορούν να την εκνευρίσουν στον δρόμο. Η Σμαράγδα Καρύδη λίγο πριν τα Χριστούγεννα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό In Style και έδωσε τη νέα της συνέντευξη.

Πως νιώθεις και πως διαχειρίζεσαι το γεγονός ότι είσαι αναγνωρίσιμη και σου ζητούν τόσο συχνά να φωτογραφηθούν μαζί σας;

«Πολλές φορές νιώθω άβολα όταν φωτογραφίζομαι ανάμεσα στον κόσμο με ανθρώπους που δεν γνωρίζω  και μου το ζητάνε. Είναι μία διαδικασία που θέλω να τελειώνει. Δεν θέλω, όμως να το αρνούμαι στους ανθρώπους, ειδικά στα παιδιά, που καταλαβαίνω ότι στεναχωριούνται. Μου έχει τύχει και αρκετές φορές να είναι και κάποιοι άνθρωποι αδιάκριτοι, αλλά σπάνια για να είμαι ειλικρινής. Μερικοί έρχονται την ώρα που έχεις την μπουκιά στο στόμα και μασάς και σου κάνουν εισαγωγή ότι ξέρουν πως σε ενοχλούν. Αφού το ξέρετε, γιατί ενοχλείτε; Προσπαθώ βέβαια να είμαι πάντα ευγενική , αν και δεν χαίρομαι πολύ εκείνη την ώρα, και προσποιούμαι ότι είμαι χαλαρή», αποκάλυψε στο περιοδικό In Style.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR