counter

Η Σμαράγδα Καρύδη για τον Θοδωρή Αθερίδη: "Εκτίθεται ανεπανόρθωτα πολλές φορές"

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή, «Μεγάλη Εικόνα», με την Νίκη Λυμπεράκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη αποκαλύπτοντας πως ο ατρόμητος χαρακτήρας του την έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή της.

Όσα είπε η Σμαράγδα Καρύδη για τον Θοδωρή Αθερίδη

«Ο Θοδωρής είναι πολύ ανοιχτός άνθρωπος. Δεν φοβάται τίποτα. Υποτίθεται ότι είναι ένας φοβιτσιάρης με τις αρρώστιες, μην πεθάνει. Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που δεν φοβάται τίποτα. Δεν φοβάται να εκθέσει τον εαυτό του. Είναι απολύτως ανοιχτός, είναι εντυπωσιακά ανοιχτός. Μου έχει κάνει καλό αυτό γιατί είμαι εντελώς αλλιώς από τη φύση μου. Τα πάντα είναι ταμπού ακόμη και πράγματα που είναι της φύσης και δεν θέλουμε να μιλάμε για αυτό. Ο Θοδωρής εκτίθεται ανεπανόρθωτα πολλές φορές. Λέει τα πάντα ό,τι του έρθει. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση» ανέφερε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

«Οι άνθρωποι δεν ξέρω αν αλλάζουμε ριζικά. Αυτό που έχουμε ήδη και κοιμάται μπορεί να έρθει ένας άνθρωπος και να στο ξυπνήσει. Επειδή δεν έχουμε ένα πράγμα και πολλά κοιμούνται, μπορεί να συναντήσεις κάποιον και να σου ξυπνήσει κάτι που είχες μικρός» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης - Σμαράγδα Καρύδη: "Πρέπει με κάτι να ασχοληθούν οι εκπομπές να πουν κάτι, δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια"

Στη συνέχεια η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογήθηκε: «Δεν είμαι καθόλου αυστηρή, είναι η μούρη μου. Όταν ήμουν πιο μικρή μου το έλεγαν περισσότερο γιατί ήμουν πιο κλειστή. Όταν άρχισα να παίζω στις κωμωδίες άρχισαν να νιώθουν οικειότητα μαζί μου και να καταλαβαίνουν ότι δεν είμαι αυστηρή αλλά γελοίο πρόσωπο. Οι άνθρωποι μαζί μου νιώθουν χαλαρά. Είμαι ανεκτική πολύ, ακούω τα πάντα και δεν μου κάνει εντύπωση. Είμαι γκρινιάρα, είμαι επικριτική με τον εαυτό μου, είμαι τεμπέλα. Φοβάμαι να παίρνω ευθύνες. Δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Οι άνθρωποι και οι φίλοι μου νιώθουν χαλαρά μαζί μου γιατί δεν τους κρίνω ποτέ. Φοβόμουν να εκτεθώ αλλά μόλις ένιωθα οικειότητα.. Στα Εξάρχεια με θυμούνται πιο πολλή φασαρία. Εγώ πήρα και αποδοχή και μεγάλη αγάπη από τους γονείς, τους παππούδες και από τον περίγυρο. Δεν πλήρωσα ποτέ για ψυχοθεραπεία. Δεν το έχω κάνει, δεν έχω πάει. Δεν είναι πλέον ταμπού γιατί όλοι το αναφέρουν και θεωρείται και must. Άμα σου κάνει καλό, ό,τι βοηθάει τον άνθρωπο πρέπει να το κάνει. Άλλος το κάνει με τον πνευματικό του».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR