counter

Mega Καλημέρα: Έριξε αυλαία μετά από τρία χρόνια - "Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία και αξιοπρέπεια πάντα"

Φινάλε έκανε το πρωί της Παρασκευής 26/4 το Mega Καλημέρα μετά από τρία χρόνια. Ο Θανάσης Πάτρας που πήρε για λίγο τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη λόγω της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές, έδωσε τον λόγο στη Νανά Παλαιτσάκη, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη Φλορίντα Πετρουτσέλι ώστε να μιλήσουν για το τέλος της εκπομπής. 

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία και αξιοπρέπεια πάντα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, σε όλους… Είναι τόσα πολλά τα ονόματα που δεν προλαβαίνω να τα πω όλα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Φεύγω με ένα μεγάλο χαμόγελο και ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Από την πλευρά της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μία μελαγχολία που δεν θα σας συναντήσω τη Δευτέρα αλλά θα μιλάμε στο τηλέφωνο. Είμαστε φίλοι, θα παραμείνουμε έτσι και κρατάω μία ωραία ανάμνηση από αυτά τα τρία χρόνια».

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κωνσταντινίδης για Mega Καλημέρα: "Η εκπομπή κόπηκε - Είμαστε πιόνια ενός προϊόντος"

«Κι εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που ξυπνούσαν πριν ανατείλει ο ήλιος, όλα είναι προϊόν δικό τους. Τα παιδιά στο μακιγιάζ και στο κοντρόλ, τους ρεπόρτερ και όλους εσάς που περάσαμε υπέροχα. Σε αυτήν την εκπομπή δεν υπήρχαν διαπληκτισμοί και ψεύτικα χαμόγελα» είπε αργότερα Στέφανος Κωνσταντινίδης, ενώ κλείνοντας, ο Θανάσης Πάτρας ανέφερε: 

«Μετά από τρία χρόνια θέλω να ευχαριστήσω με μεγάλη αγάπη όλους τους συνεργάτες, την παρουσιάστρια της εκπομπής για τη χαρά και την τιμή. Τη Φλορίντα που ήμασταν περισσότερο καιρό μαζί, αλλά και όλα τα παιδιά. Ευχαριστώ το κανάλι και τον κ. Σούσουλα, και όλους τους συντελεστές που πέρασαν από εδώ. Και θέλω να κλείσω λέγοντας πως όλα γίνονται για καλό και όλα θα γίνουν με το καλό. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR