counter

"Η Μενεγάκη με επέλεξε γιατί ζήλεψε μία φωτογράφιση της Βανδή"

"Η Μενεγάκη με επέλεξε γιατί ζήλεψε μία φωτογράφιση της Βανδή"
"Η Μενεγάκη με επέλεξε γιατί ζήλεψε μία φωτογράφιση της Βανδή"

Ο φωτογράφος των stars, Κοσμάς Κουμιανός, μίλησε στην εκπομπή The Break με την Βάσω Λασκαράκη στον ΣΚΑΙ και αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τις συνεργασίες του με την Σμαράγδα Καρύδη, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, την Ελένη Μενεγάκη και τον Σάκη Ρουβά

"Το πρώτο μου εξώφυλλο ήταν η Σμαράγδα Καρύδη και ήμουν πολύ φοβισμένος, στην αρχή δεν μου έδινε καμία σημασία", είπε ο ίδιος και στη συνέχεια αποκάλυψε το πώς φωτογράφισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. "Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη γνωριστήκαμε στο Λος Άντζελες αφού του έστειλα ένα e-mail, έχει φοβερό χιούμορ" είπε ο φωτογράφος.

Διαβάστε επίσης: Ο Άρης Καβατζίκης αποκαλύπτει για πρώτη φορά: "Με την Ελένη Μενεγάκη φτάσαμε στα δικαστήρια"

Όσο για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη; "Είμαι μία μέρα στην Τήνο, φωτογραφίζω μόδα και βλέπω ότι η Ελένη Μενεγάκη με ακολουθεί και ακολουθεί μόνο 70 άτομα. Λέω 'κάποιο ψεύτικο προφίλ θα είναι', μπαίνω μέσα και είναι όντως της Ελένης. Με ζήτησε η ίδια σε μία δουλειά. Όταν την ρώτησα 'γιατί' μου είπε 'ζήλεψα από ένα εξώφυλλο που είχες κάνει την Βανδή και μου άρεσε πάρα πολύ το εξώφυλλο και είπα 'Ποιος είναι αυτός;' Και έκτοτε τα τελευταία έξι με εφτά χρόνια δουλεύουμε πολύ μαζί. Είναι πανέξυπνη, πολύ εντάξει με τον εαυτό της και ξέρει πολύ καλά τη δουλειά", ανέφερε ο Κοσμάς Κουμιανός.

Γαι την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά, αποκάλυψε: "Όταν φωτογράφισα τον Σάκη Ρουβά στην αρχή ήταν πολύ αυστηρός αλλά μετά το ζούσε μόνος του". 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR