counter

Ποιους celebrities είδαμε στο Grand Opening Party γνωστού καταστήματος;

Ποιους celebrities είδαμε στο Grand Opening Party γνωστού καταστήματος;
Ποιους celebrities είδαμε στο Grand Opening Party γνωστού καταστήματος;

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, στον Άλιμο, τα λαμπερά εγκαίνια γνωστού καταστήματος.

Εκπρόσωποι της εταιρείας υποδέχτηκαν από νωρίς το απόγευμα αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, που έσπευσαν να ευχηθούν, καθώς και τον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος έκοψε την κορδέλα και σήμανε την έναρξη του “Naterial by LEROY MERLIN”. Παράλληλα, πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας περιηγήθηκαν στον νέο χώρο και γνώρισαν το brand με τα ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα.

Μεταξύ άλλων συναντήσαμε τη Ναταλία Δραγούμη, τον Κώστα Σόμμερ, τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Στάθη Σχίζα, την Έλενα Γαλύφα, την Κάτια Ταραμπάνκο και άλλους celebrities.

Το εορταστικό κλίμα της βραδιάς απογειώθηκε από το ξεσηκωτικό Dj Show της αγαπημένης Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

Η “Naterial” είναι το ιδιαίτερα επιτυχημένο brand προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας της “LEROY MERLIN” με αντικείμενο τον εξοπλισμό, την επίπλωση, την οργάνωση και τη διακόσμηση του μπαλκονιού, της βεράντας και του κήπου. Στο showroom 1.400m² του Αλίμου οι πελάτες θα βρουν μια πλούσια, πρωτότυπη γκάμα από έπιπλα κήπου και βεράντας, BBQs, πέργκολες και ό,τι άλλο χρειάζονται οι λάτρεις των εξωτερικών και ημί-εξωτερικών χώρων για να απολαμβάνουν έναν προσωπικό παράδεισο χαλάρωσης καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR