counter

Ένα μαγευτικό τριήμερο στη Μύκονο με αγαπημένους Έλληνες celebrities & influencers

Ένα μαγευτικό τριήμερο στη Μύκονο με αγαπημένους Έλληνες celebrities & influencers
Ένα μαγευτικό τριήμερο στη Μύκονο με αγαπημένους Έλληνες celebrities & influencers

Σε ένα συναρπαστικό “Sugarlandia Event” στην Μύκονο γεμάτο tropical διάθεση συναντήθηκαν επώνυμες παρουσίες - καλεσμένοι, από το χώρο της μουσικής, της μόδας και της τηλεόρασης για να απολαύσουν την εμπειρία του “Don Papa Rum”, του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την ‘’The Sky Spirits Company’’.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στη θεματική Villa του “Don Papa Rum”, διακοσμημένη σαν πραγματική ζούγκλα των Φιλιππίνων, όπου με την περιποίηση private chef, απόλαυσαν μια μοναδική tasting εμπειρία και άφθονα Signature Cocktails . Την εμπειρία συμπλήρωσαν τα animal movements από επαγγελματίες χορευτές και ο DJ που απογείωσε την βραδιά υπό το φώς της Αυγουστιάτικης πανσελήνου. Οι προσκεκλημένοι, τις ημέρες διαμονής τους στο κυκλαδίτικο νησί, κολύμπησαν στα κρυστάλλινα νερά και γευμάτισαν στην παραλία Φτελιά της Μυκόνου.

Η νυχτερινή ζωή είναι σήμα κατατεθέν του κοσμοπολίτικου νησιού, για αυτό και όλοι οι καλεσμένοι φίλοι βρέθηκαν σε ένα ξεχωριστό dinner στο international meeting point “Scorpios”, που ανέδειξε το premium ρούμι, υπό τους ήχους διάσημων DJ’s, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χόρεψαν με το αγαπημένο τους ρούμι στο χέρι.

Δείτε φωτογραφίες με τους celebrities & influencers:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR