counter

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: "Είμαι προετοιμασμένος να πάω φυλακή, δεν φοβάμαι"

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: "Είμαι προετοιμασμένος να πάω φυλακή, δεν φοβάμαι"
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: "Είμαι προετοιμασμένος να πάω φυλακή, δεν φοβάμαι"

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στον Γιώργο Λιάγκα και το "Πρωινό", αναφέρθηκε στη χρήση τραπεζικών καρτών άλλων ανθρώπων και υπογράμμισε ότι είναι προετοιμασμένος να πάει στη φυλακή και δεν φοβάται.

«Τις κάρτες τις είχα εγώ με τη σύμφωνη γνώμη τους, με εμπιστεύτηκαν για να διαχειρίζομαι την κάρτα τους. Θα αποδειχτεί στο δικαστήριο αν είχα κάρτα (για τυχερά παιχνίδια), δεν με αφήνει ο δικηγόρος μου να πω.

Δεν είμαι άγιος, είμαι ένας άνθρωπος όπως όλοι, έχω πάθη και αδυναμίες αλλά εκμεταλλευτής δεν ήμουν ποτέ» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα χρήματα στον λογαριασμό του συζύγου της αδελφής του και τόνισε πως πλέον οι σχέσεις τους είναι τυπικές.

«Δεν υπάρχουν τα 340.000 ευρώ που λένε ότι έπαιξα στα φρουτάκια. Κατηγορηματικά όχι. Λεφτά του Άλλου Ανθρώπου δεν έχω παίξει ποτέ και δεν υπάρχει την περίοδο που με κατηγορούν, δικό μου στοίχημα . Δεν προλάβαινα» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σε Γιώργο Λιάγκα: "Δεν έχω παίξει σε φρουτάκια ούτε μισό cent από τα λεφτά του Άλλου Ανθρώπου"

 

«Δεν χτυπήθηκα εγώ, χτυπήθηκαν οι άνθρωποι που είχαν πραγματικά ανάγκη τον «Άλλον Άνθρωπο» και είναι πάρα πολλοί. Θα με πεις απατεώνα; Και; Τι θα μου κάνεις; Θα με πας φυλακή; Πήγαινέ με! Δεν φοβάμαι να πάω στη φυλακή, αν πάω, θα πάω μόνο για φορολογικά, επειδή η ιδεολογία μου ήταν τέτοια που δεν ήθελα ΜΚΟ. Είμαι προετοιμασμένος να πάω στη φυλακή, όπως και για να πεθάνω είμαι προετοιμασμένος. Δεν μετανιώνω γι’ αυτά που έχω κάνει, γιατί ξέρω ότι δεν θα έκανα κακό. Κάνουμε πολλές δράσεις, αλλά μειωμένες (σε σχέση με πριν). Τα τσιγάρα μου κοστίζουν 30 ευρώ τη μέρα. Μοιράζω και σε άλλους. Κάθε μήνα κοστίζω περίπου 1.500 με 2.000 ευρώ. Η αλληλεγγύη δεν πληρώνεται.

Από τα κουτιά, το μεγαλύτερο ποσό που είχε μαζευτεί ήταν 1.150 ευρώ από μία κηδεία και το μικρότερο ήταν 50 ευρώ» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR