counter

Η Ελένη Δήμου για τον Νότη Σφακιανάκη: "Ας μείνει απομονωμένος, ήταν τραγικά τα λάθη του"

Η Ελένη Δήμου για τον Νότη Σφακιανάκη: "Ας μείνει απομονωμένος, ήταν τραγικά τα λάθη του"
Η Ελένη Δήμου για τον Νότη Σφακιανάκη: "Ας μείνει απομονωμένος, ήταν τραγικά τα λάθη του"

Η Ελένη Δήμου μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, το πρωί της Τετάρτης 14/6, αναφέρθηκε στην «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη.

Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε πως ο καλλιτέχνης απέχει τόσο από τα «φώτα της δημοσιότητας» όσο και δισκογραφικά καθώς ο ίδιος έκανε ακραίες τοποθετήσεις και λάθη.

Όσα είπε η Ελένη Δήμου για τον Νότη Σφακιανάκη

«Εγώ και ο άντρας μου δώσαμε στον Νότη το πρώτο βήμα για να βγει στο τραγούδι, ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του. Εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο του δίσκο, το “Πρώτη φορά γιορτάζω” είπε αρχικά η Ελένη Δήμου ενώ πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη, ίσως του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε από όλους, να σκεφτεί τα δικά του λάθη».

 «Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές όλων, μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων, ήταν πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του… κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα» τόνισε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης - Νότης Σφακιανάκης: Αυτή είναι η Βρετανίδα σύζυγος του τραγουδιστή

 «Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, μάλλον “έσκυψε” μέσα του για να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει. Ήταν τραγικά λάθη αυτά» συμπλήρωσε η Ελένη Δήμου.

«Αν εξακολουθεί και βλέπει ότι δε μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Για μένα θέλουν απομόνωση» η Ελένη Δήμου.

Πηγή φωτογραφίας – Πρακτορείο NDP

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR