counter

Πένθος για τον Νότη Σφακιανάκη

Πένθος για τον Νότη Σφακιανάκη
Πένθος για τον Νότη Σφακιανάκη

Δύσκολες στιγμές για τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος καλείται τις τελευταίες ώρες να διαχειριστεί τον θάνατο του Γιώργου Κασσάμπαλη, ο οποίος υπήρξε πολύ στενός του φίλος και συνεργάτης.

Την είδηση του θανάτου του Γιώργου Κασσάμπαλη έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης.

Διαβάστε επίσης: Λιάγκας σε Kούγια: "Γιατί δεν πείθετε τον Σφακιανάκη να γυρίσει στο τραγούδι;"

"Βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή του με τον χαμό ενός καρδιακού του φίλου, ενός πολύτιμου συνεργάτη κι ενός ανθρώπου, ο οποίος καταγόταν από την Κω και είχε πείσει τον Νότη να πάρει εκεί σπίτι και να κάνουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί διακοπές. Ο Γιώργος Κασσάμπαλης δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή χθες. Όλοι τον γνωρίζουν ως το δεξί χέρι του Νότη", περιέγραψε στο Happy Day, o Χάρης Λεμπιδάκης

Από την άλλη, ο δημοσιογράφος Διονύσης Θανάσουλας αποχαιρέτησε τον Γιώργο Κασσάμπαλη γράφοντας τα εξής: "Νύχτες; Έχω ξεχάσει πόσες. Τον γνώρισα ως ο άνθρωπος που ήταν ο προσωπικός μετρ του Νότη Σφακιανάκη από την αρχή σχεδόν της καριέρας του.

Ο Γιώργος Κασσάμπαλης ήταν ευγενικός, έκανε ό,τι μπορούσε να σε εξυπηρετήσει ακόμη και όταν δεν υπήρχε σκαμπό στο μαγαζί και κάποια ξημερώματα μας βρήκαν στο καμαρίνι του Νότη, να λέμε διάφορα, να γελάμε και να πίνουμε το τελευταίο. 

Είχα να τον δω πολλά χρόνια, είχαμε μιλήσει κάποιες φορές στο τηλέφωνο και σήμερα «έφυγε» για εκεί ψηλά…. RIP φίλε…".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR