counter

Ανιψιός Νότη Σφακιανάκη: "Φοβάμαι πολύ ότι μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί, όταν βρεθήκαμε μου είπε..."

Ανιψιός Νότη Σφακιανάκη: "Φοβάμαι πολύ ότι μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί, όταν βρεθήκαμε μου είπε..."
Ανιψιός Νότη Σφακιανάκη: "Φοβάμαι πολύ ότι μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί, όταν βρεθήκαμε μου είπε..."

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος, μίλησε τηλεφωνικά στο "Πρωινό" και στη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως ακόμη αργεί η ημέρα που θα επιστρέψει στις πίστες ο Νότης Σφακιανάκης.

"Μιλάω με τον θείο μου τακτικά. Πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του, να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί, αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει τέτοια σχέδια" είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης.

Διαβάστε επίσης: Λιάγκας σε Kούγια: "Γιατί δεν πείθετε τον Σφακιανάκη να γυρίσει στο τραγούδι;"

Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει γράψει τραγούδια στην καραντίνα και να τα έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες, ο ίδιος ξεκαθάρισε: "Είναι ψέματα, είναι ψέματα όλα αυτά. Δεν γράφει τραγούδια ο θείος μου. Του γράφουν τραγούδια ακόμα και στην εποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνουν τα τραγούδια για να του τα δίνω να τα ακούσει".

Ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης πρόσθσε κατόπιν: "Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία του. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή. Γιατί και αυτό ακούστηκε. Ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι πολύ ότι μπορεί και να μην ξαναεμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε, μου είπε "είμαι κοινωνικά προβληματισμένος". Εύχομαι κι ελπίζω - όπως και πολύς κόσμος - να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο που δε φεύγει τόσο εύκολα, αλλά εντάξει δεν τον πήραν και τα χρόνια".

Τέλος, απαντώντας στα δημοσιεύματα, που έγραψαν πως ο Νότης Σφακιανάκης είχε πρόσφατα ένα ατύχημα, ο ίδιος είπε: "Είναι ψέματα, όλο αυτό είναι ράδιο αρβύλα. Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα, ήμασταν μαζί με τον θείο μου".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR