counter

O Γιάννης Αϊβάζης για το Asia Express: "Υπήρχε ένας μικρός πόλεμος, να βγουν να το πουν αυτοί που το κάνανε"

O Γιάννης Αϊβάζης για το Asia Express: "Υπήρχε ένας μικρός πόλεμος, να βγουν να το πουν αυτοί που το κάνανε"
O Γιάννης Αϊβάζης για το Asia Express: "Υπήρχε ένας μικρός πόλεμος, να βγουν να το πουν αυτοί που το κάνανε"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης στην Ελένη Τσολάκη και στο «Πρωινό ΣουΣου», όπου βρέθηκε καλεσμένος την Τρίτη 24/10.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στο «Asia Express», αναφέροντας πως έζησε έναν πόλεμο στο ριάλιτι του Star.

Όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης για το «Asia Express»

«Δεν θα έδινα άλλη ευκαιρία. Το Asia είναι ένα υπέροχος πρότζεκτ το οποίο δεν μπορεί να αποτυπωθεί. Είναι εξίσου το ίδιο πράγμα με τότε που εγώ παρουσίαζα την Παταγονία. Το κρύο δεν μπορεί να αποτυπωθεί στην κάμερα, η ζέστη είναι ένα άλλο κομμάτι. Αυτό που είδε ο τηλεθεατής στο Asia Express είναι το ένα τριακοστό από ότι θα έπρεπε να δει. Ήταν πολύ λίγο. Μία κάμερα να ακολουθεί ένα ζευγάρι 16 ώρες την ημέρα σε αυτό το trip, 14 ζευγάρια, πόσο τηλεοπτικό χρόνο να έχεις. Δεν είδατε τίποτα, υπήρξαν πράγματα πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ άσχημα, υπήρξαν τραυματισμοί, ίντριγκες για πολλούς λόγους που δεν υπήρχε λόγος» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Δεν με ενδιαφέρει πώς με είδε ο κόσμος. Εγώ είμαι αληθινός απέναντι σε αυτό που σκέφτομαι και αισθάνομαι. Δεν θα ήθελα να χαραμίσω 27χρόνια πορείας στον χώρο μου, για δυόμισι μήνες πρότζεκτ. Δεν θα μπορούσα να αλλάξω. Αν δω την αδικία θα την πω, ο κόσμος θα δει αυτό που του πλασάρει το κανάλι ή το μοντάζ κι από εκεί και πέρα θα κρίνει. Ούτε γκρινιάρης ήμουν, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, έφτασα πριν το τέλος που σημαίνει ότι κάναμε κάτι καλό».

Δείτε επίσης - Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για την ταινία που έκανε με τον Γιάννη Αϊβάζη - "Δεν το λέει κανένας"

Τέλος, ο Γιάννης Αϊβάζης εξομολογήθηκε: «Υπήρχε ένας μικρός πόλεμος. Μου άφησε πικρία. Θα έπρεπε άλλοι να βγουν να το πουν και κυρίως αυτοί που το έκαναν. Είναι κάτι το οποίο πέρασε αλλά δεν ξεχάστηκε. Είναι μία από τις χειρότερες εμπειρίες που έζησα σε αυτό το πράγμα και δεν το ανέχομαι στη ζωή μου. Πέρασε δεν ξεχάστηκε, ας το αφήσουμε εκεί. Ήταν ένας λόγος που ίσως φαινόταν ότι ξενέρωσα σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι. Είναι κάτι το οποίο δεν βαραίνει εμένα, εγώ το καταδίκασα από την πρώτη στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος να ξεθάβουμε, ο καθένας ξέρει τι κάνει».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR