counter

Φαίη Ξυλά: "Μου φαίνεται παράξενο που ο άλλος μπαίνει στη διαδικασία να ρωτήσει κάτι τέτοιο"

Φαίη Ξυλά: "Μου φαίνεται παράξενο που ο άλλος μπαίνει στη διαδικασία να ρωτήσει κάτι τέτοιο"
Φαίη Ξυλά: "Μου φαίνεται παράξενο που ο άλλος μπαίνει στη διαδικασία να ρωτήσει κάτι τέτοιο"

Η Αθηναΐς Νέγκα υποδέχτηκε στην εκπομπή "Καλύτερα αργά", την Τετάρτη 14/2, την Φαίη Ξυλά.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αδιάκριτες ερωτήσεις που δέχεται κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή αλλά και πως θέτει τα όριά της σε αυτές.

«Είναι λίγο αμήχανο. Καταλαβαίνω ότι ο άλλος κάνει τη δουλειά του και να του έχουν ζητήσει να κάνουν τις ερωτήσεις. Ο κόσμος δεν ξέρει την ερωτική προσωπική μου ζωή γιατί δεν μου αρέσει να το συζητάω. Τη μοναδική σχέση που μπορεί να είναι γνωστή είναι ένας γάμος που έχω κάνει και ένα παιδί που έχω κάνει και έχω χωρίσει εδώ και 7 χρόνια. Επειδή δεν γνωρίζουν κάτι άλλο με ρωτάνε για αυτό που με φέρνει σε αμήχανη θέση πολλές φορές», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

Δείτε επίσης - Φαίη Ξυλά: Οι σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο μετά το διαζύγιο

«Δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι είμαι μόνη μου ή με κάποιον, αντίστοιχα και ο πρώην άντρας μου και μπορεί να είναι περίεργο αυτό. Από την άλλη δεν νιώθω αναγκασμένη να πω κάτι αλλά νομίζω ότι είναι ωραίο όταν σου δηλώνει ότι δεν μου αρέσει να το συζητάω, να το σέβεσαι. Εγώ τα πρώτα χρόνια ήμουν πιο κλειστή. Εμένα μου αρέσει τα πολύ δικά μου πράγματα να τα συζητάω με τους κοντινούς μου ανθρώπους και εφόσον και αν είμαι έτοιμη. Εδώ και χρόνια δεν έχει αλλάξει ο τύπος των ερωτήσεων», τόνισε η ηθοποιός.

Κλείνοντας, η Φαίη Ξυλά εξήγησε: «Δεν θα ασχοληθώ με το τι κάνεις εσύ στην προσωπική σου ζωή γιατί ασχολούμαι με τη δική μου. Νομίζω ότι σε ένα κομμάτι εκπομπών αυτό είναι το εύκολο κομμάτι που γεμίζει τον χρόνο. Δεν το κατακρίνω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να μιλάνε για τη ζωή τους. Στις γυναίκες κάνουν πολλές ερωτήσεις που είναι άκομψες π.χ. όταν εργάζεσαι δεν αισθάνεσαι άσχημα που αφήνει το παιδί; Σεξιστικές και εκείνη τη στιγμή λες θα απαντήσω με ευγένεια αλλά μου φαίνεται παράξενο που ο άλλος μπαίνει στη διαδικασία να ρωτήσει κάτι τέτοιο».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Φαίη Ξυλά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR