counter

Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο – "Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο"

Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο – "Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο"
Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο – "Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο"

Στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου μίλησε η Φαίη Ξυλά.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση με τον 8χρονο γιο της και στο διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

Δείτε επίσης! Paparazzi! Φαίη Ξυλά & Κωνσταντίνος Γιαννακόπoυλος! Σπάνια κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού

Όσα είπε η Φαίη Ξυλά

«Δεν είχα πει σε κανέναν ότι θα δώσω εξετάσεις στο Εθνικό. Το ανακοίνωσα στους γονείς μου αφού πέρασα στη σχολή. Δε πιστεύω πολύ στις γνώμες και δε μου αρέσει πολύ να ζητάνε και τη δική μου. Ή μάλλον στις συμβουλές δεν πιστεύω. Μια γνώμη μπορεί να τη ζητήσω από τους φίλους μου, αλλά ο καθένας πρέπει να ξέρει πολύ καλά ο ίδιος τι θέλει», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

«Ο γιος μου είναι 8 χρονών και πάει Γ’ Δημοτικού. Η σχέση μας είναι πολύ ωραία. Είμαστε πολύ δεμένοι με τον Πάρη. Έχουμε και τις στιγμές που θα τσακωθούμε, αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι συνεννοούμαστε καλά. Κάθε φορά αλλάζουν οι ανάγκες, οι δυσκολίες και οι ομορφιές στο παιδί… Γι’ αυτό πρέπει να είσαι και κοντά στο παιδί, για να μη χάνεις πράγματα.

Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι όσο πιο κοντά γίνεται στο παιδί μου. Το θέλω κιόλας. Όταν δε συμβαίνει γιατί κάποιο διάστημα μπορεί να δουλεύω λίγο παραπάνω, που εγώ γενικά δε δουλεύω πολύ, νιώθω ότι μου χαλάει λίγο την ισορροπία. Δεν είμαι καθόλου αυστηρή αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να είμαι λίγο. Γενικότερα όμως δεν είμαι αυστηρή, οπότε δε νομίζω ότι θα μπορούσα σαν μαμά να είμαι διαφορετική. Όρια βάζω», πρόσθεσε η Φαίη Ξυλά για τη σχέση με τον γιο της.

Όσον αφορά το πώς διαχειρίστηκε το διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο σε σχέση με το παιδί τους, η Φαίη Ξυλά δήλωσε: «Δε με άγχωσε το ότι έμεινα μόνη με το παιδί, αλλά το να το διαχειριστώ όσο καλύτερα γίνεται σε σχέση με το παιδί και να καταλάβει, βέβαια ήταν πολύ μικρός όταν χώρισα, ότι και οι δυο γονείς του τον αγαπάνε πολύ, είμαστε δίπλα του απλά δεν είμαστε ζευγάρι. Αυτό με άγχωσε λίγο… Διάβασα πολύ πάνω σε αυτό αλλά συμβουλεύτηκα και παιδοψυχολόγο για να ξέρω ακόμα και ποιες λέξεις να χρησιμοποιήσω. Τα παιδιά όμως, πάντα θα έχουν μια ερώτηση που θα σε κάνει να αναρωτηθείς αν απάντησες σωστά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR