counter

Ελένη Πετρουλάκη: Η οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε με τις τέσσερις κούκλες κόρες της

Ελένη Πετρουλάκη: Η οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε με τις τέσσερις κούκλες κόρες της
Ελένη Πετρουλάκη: Η οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε με τις τέσσερις κούκλες κόρες της

Με την έλευση του νέου έτους πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν αναρτήσεις στα social media και έστειλαν τις ευχές τους στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία καλωσόρισε το 2024 με μια οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Πετρουλάκη το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιανουαρίου πόσταρε μια εικόνα, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με τις τέσσερις πανέμορφες κόρες της στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Δείτε επίσης! Ελένη Πετρουλάκη: "Στην περίοδο της εμμηνόπαυσης μια γυναίκα αν δεν κάνει κάτι, 10 κιλά θα τα πάρει έτσι κι αλλιώς"

Η ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη

«Happy New Year με μια οικογενειακή φωτογραφία θέλω να ξεκινήσω τα ποστ για την νέα χρονιά και να σας ευχηθώ. Λείπει ο μπαμπάς αλλά έτσι και αλλιώς σπάνια θέλει να βγάζει φωτο, οπότε σέβομαι την επιλογή του.

Αυτός είναι ο κόσμος μου λοιπόν, ο δικός μου κόσμος που δίνω την ψυχή μου κάθε μέρα και θα συνεχίσω για όλα τα χρόνια που έρχονται…

Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά με απέραντη υγεία ψυχική και σωματική και να δίνουμε σε όσους αγαπάμε και σε όσους μας έχουν ανάγκη. Να έχουμε δύναμη και πάθος να μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε όλα και να βγαίνουμε νικητές.

Να προχωράμε μπροστά και να γινόμαστε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα. 2024, νέα χρονιά λοιπόν, νέο ξεκίνημα, νέες ελπίδες, αναζωογονημένα όνειρα και πολλές πολλές αγκαλιές, τόσο δυνατές σαν εκείνες που σου κόβουν την ανάσα», έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR