counter

Αποστολία Ζώη: Αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της όνομα

Αποστολία Ζώη: Αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της όνομα
Αποστολία Ζώη: Αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της όνομα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Γιώργο Οικονομάκη παραχώρησε η Αποστολία Ζώη.  Η τραγουδίστρια μίλησε για τους γονείς της που έφυγαν από τη ζωή, το τραγούδι, τους άντρες, αλλά αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της επίθετο.

Διαβάστε επίσης! Συγκινεί η Αποστολία Ζώη: "Στο μνημόσυνο της μητέρας μου έμαθα ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο"

Αποστολία Ζώη – Αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο

«Πέρασα μία περίοδο, μια δεκαετία, που φυτοζωούσα ή ένιωθα πως δεν υπήρχα καθόλου… Όταν έχεις χάσει και τους δύο γονείς σου αισθάνεσαι ορφανός, ότι τα θεμέλιά σου έχουν ραγίσει. “Μιλάω” στους γονείς μου κάθε μέρα. Υπάρχει άνθρωπος που να έχει χάσει τους δικούς του και να μην έρχεται σε επαφή με τον δικό του τρόπο», είπε αρχικά η Αποστολία Ζώη και συνέχισε:

 «Τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσα να τους πω ότι τραγουδούσα, ήταν μεγάλο ταμπού για την οικογένειά μου. Με βοήθησε ο Τάκης Ζαχαράτος. Μου είχε κάνει πρόταση να κατέβω στην Αθήνα να δουλέψω μαζί του, βρήκα τότε την αφορμή και το θάρρος να το πω στους γονείς μου, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που όλοι αγαπούν. Άδραξα την ευκαιρία και τους είπα ότι πέρασαν από οντισιόν, όχι ότι τραγουδούσα».

Όσον αφορά το πραγματικό της επίθετο αποκάλυψε: «Το “Ζώη” είναι καλλιτεχνικό, που το έβγαλε η Εύη Δρούτσα. Ήταν μεγάλο το επώνυμο και καθόλου εύηχο. Αποστολία Καλαμπούκα. Που να πας με το “Καλαμπούκα”;».

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR