counter

Γιάννης Περπατάρης: Απαντά για τη σχέση του με την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Γιάννης Περπατάρης: Απαντά για τη σχέση του με την Σταυρούλα Χρυσαειδή
Γιάννης Περπατάρης: Απαντά για τη σχέση του με την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor παραχώρησε στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα ο Γιάννης Περπατάρης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τον Φάνη Μπολέτση, ενώ αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την οποία τον είδαμε να έρχεται κοντά κατά την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης! Survivor: Ο Νίκος Ρικουνάκης αποκαλύπτει - "Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Περπατάρη αλλά εκείνος δεν τη θέλει πολύ"

«Με απογοήτευσε ο Φάνης. Κάναμε παρέα, ήμασταν από την πρώτη μέρα μαζί. Ό,τι πρόβλημα κι αν είχε μαζί μου, βγήκε και είπε μπροστά σε όλα τα παιδιά ότι τον έχω απογοητεύσει. Θα μπορούσε να με είχε πιάσει να μιλήσουμε στην καλύβα. Εγώ ποτέ δε θα τον έβγαζα "κάρτα" μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ο Φάνης είναι πολύ καλό άτομο, αλλά δεν μπορεί να χάνει. Όταν θα ήθελα να μιλήσουμε, να πιούμε έναν καφέ», είπε ο Γιάννης Περπατάρης για τον Φάνη Μπολέτση.

Όσον αφορά τη σχέση του με την Σταυρούλα, ο Γιάννης Περπατάρης δήλωσε: «Είμαστε μόνο φίλοι. Παρέα ήμασταν. Τώρα δεν ξέρω τι πλάνο έχουν δείξει. Όλους τους φίλους μπορείς να τους πάρεις και μία αγκαλιά, ξέρω κι εγώ; Δεν μπορείς να πεις ότι είναι ερωτικό…Στη Σταυρούλα μίλησα απότομα, ήταν λάθος μου, αλλά κι αυτή ήρθε και με έσπρωξε. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα, με στεναχώρησε».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR