counter

Αλέκος Συσσοβίτης: "Μου έχει προτείνει κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως"

Αλέκος Συσσοβίτης: "Μου έχει προτείνει κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως"
Αλέκος Συσσοβίτης: "Μου έχει προτείνει κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε την Κυριακή 10/12 ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Δείτε επίσης - Ο Αλέκος Συσσοβίτης στο FTHIS.GR: Η ταινία "Ο Καπετάν Μιχάλης" και ο "Έρωτας φυγάς" - "Είναι ψυχοθεραπευτική η υποκριτική"

Μέσα σε όλα ο ηθοποιός αποκάλυψε πως μία παλαιότερη σύντροφός του τού είχε προτείνει να κάνουν παιδί αλλά να μην μένουν μαζί.

 Η εξομολόγηση του Αλέκου Συσσοβίτη

«Το είχα σκεφτεί. Μου το έχει προτείνει περισσότερο κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως παρά εγώ. Ήταν όπως είναι τώρα τα ζευγάρια που χωρίζουν ή κάποιοι γονείς, οι οποίοι υιοθετούν ένα παιδί και το μοιράζονται στη ζωή τους. Εφικτό είναι γιατί όλη η Ευρώπη, η Αμερική, η Δύση μας επηρεάζει και μας κατευθύνει, το κάνει αυτό.

Τώρα το βλέπω στην πράξη γιατί ο κουμπάρος και τα βαφτιστίρια μου έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με εμένα που αντιλαμβάνομαι τι είναι να είσαι γονέας, τι σημαίνει να είναι παιδί και να μεγαλώνει σε μία οικογένεια, τι προβλήματα υπάρχουν όταν δεν υπάρχει ένας από τους γονείς και σέβομαι και εκτιμώ ότι κι ο ένας κι ο άλλος πρέπει να είναι πολύ δοτικός και τα δύο φύλα απέναντι στο παιδί.

Ελάχιστες φορές (σ.σ. μου έχει λείψει που δεν έχω παιδί). Είμαι πολύ πρακτικός. Αν δεν ξυπνήσω να ονειρευτώ κάτι και στον ύπνο μου, δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει» εξομολογήθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR