counter

Νανά Καραγιάννη: H φωτογράφιση και η εξομολόγηση "Ο πατέρας μου έκρυβε την ύπαρξή μου"

Νανά Καραγιάννη: H φωτογράφιση και η εξομολόγηση "Ο πατέρας μου έκρυβε την ύπαρξή μου"
Νανά Καραγιάννη: H φωτογράφιση και η εξομολόγηση "Ο πατέρας μου έκρυβε την ύπαρξή μου"

Η Νανά Καραγιάννη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό YOU, μιλάει για τα σκληρά παιδικά της βιώματα αλλά και για τον θάνατο. Μαζί του "φλέρταρε" πολλές φορές όπως η ίδια δηλώνει.

Δεν μεγάλωσες με την μαμά σου; Είναι περίεργη ιστορία. Οι γονείς μου από μικρή, ήταν χωρισμένοι. Υπήρξα πολύ μόνη. Είχα πολλά παράπονα, έπρεπε να μιλήσω, όμως με τη μαμά μου. Νόμιζα ότι δεν με αγαπάει, ότι μετάνιωσε που με γέννησε, ότι είμαι ανεπιθύμητη.

Όταν αισθανόσουν ανεπιθύμητη σκέφτηκες να δώσεις τέλος στη ζωή σου; Πάνω στις μεγάλες μου μαυρίλες και ανορεξίες ναι. Βεβαίως. Το σκέφτηκα πολύ σοβαρά, γιατί εγώ είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι και κάνω. Κι όταν είσαι σε ένα σημείο όπου δεν υπάρχει λογική όλα σου φαίνονται βουνό. Γιατί είσαι αδύναμος, ψυχολογικά, σωματικά, έχουν χαθεί τα πάντα και οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι απέναντι σου. Βασανίζεις όλο τον κόσμο και σκέφτεσαι: «Αν έφευγα από τη μέσα θα ήταν κι εκείνοι καλύτερα!». Ευτυχώς δεν φτάσαμε σε τόσο εξωφρενικά σημεία και γλιτώσαμε.

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου ποια ήταν; Στα παιδικά μου χρόνια. Όλη μου η μαυρίλα είναι εκεί.

Θα ήθελες να παντρευτείς ξανά; Όχι, τρελάθηκες; Αυτή τη δουλειά θα κάνω μέρα-νύχτα; Πνίγομαι με το γάμο, αποδείχτηκε αυτό. Ούτε παιδί θέλω να κάνω κι όπως σου είπα έχω σοβαρούς λόγους. Δεν θέλω χοντρές δεσμεύσεις.

Διαβάστε επίσης: Νανά Καραγιάννη: Το τρυφερό της μήνυμα για το θάνατο της Αλεξίας Αλεξιάδου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR