counter

Το τελευταίο μήνυμα της Νανάς Καραγιάννη στην κληρονόμο της: "Νωρίς το πρωί βρήκα ένα μήνυμα που…"

Αποκλειστικά στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε η Αναστασία Κατηφόρη, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση της με τη Νανά Καραγιάννη.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για τη γυναίκα που, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, η Νανά Καραγιάννη ορίζει ως μοναδική κληρονόμο της.

Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν στο νοσοκομείο, όταν και εκείνη νοσηλευόταν σε διπλανό δωμάτιο από τη δημοσιογράφο.

Η Αναστασία Κατηφόρη συγκινημένη είπε για τη Νανά Καραγιάννη: «Γνωριστήκαμε ένα βράδυ στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Νοσηλευόμουν και εγώ στο διπλανό δωμάτιο. Ξαφνικά μπήκε στο δωμάτιό μου, είχε κάνει λάθος. Ήταν ένα άτομο κάτω από 30 κιλά. Είχαμε τον ίδιο γιατρό και της είπα "μην ανησυχείς, θα γίνεις καλά, έχεις πέσεις στα καλύτερα χέρια". Η πρώτη μου σκέψη ήταν "Το είπε και το έκανε". Το προηγούμενο βράδυ πριν φύγει, με είχε πάρει τηλέφωνο είχαμε ραντεβού να με ειδοποιήσει ότι δεν θα έρθει. Νωρίς το πρωί βρήκα ένα μήνυμα, που σήμερα που μπορώ να το εξηγήσω, ήταν αποχαιρετιστήριο. Πιστεύω ότι μπορεί να ήθελε κιόλας να πεθάνει.

Μετά τον θάνατό της ήμουν σε επαφή με τη μητέρα της προσπάθησα να μάθω γιατί, πώς, την αιτία θανάτου. Πέρασε ένας μήνας, δύο. Δεν έμαθα ποτέ. Τον Ιούλιο του 2016 που έπεσε σε κώμα και με ειδοποίησαν από το νοσοκομείο, τότε γνώρισα και τη μητέρα της. Η Νανά ήταν καλωδιωμένη στην Εντατική. Ήταν σε κώμα. 

Το πρόβλημα της Νανάς ήταν ότι ήθελε να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων που είχε χάσει».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR