counter

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση για το βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση για το βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη
Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση για το βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η παρουσιάστρια και υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία μεταξύ άλλων απάντησε για το βίντεο από εκπομπή της στο παρελθόν, όπου αναφέρεται στον Ηλία Κασιδιάρη και έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Διαβάστε επίσης! Ελεονώρα Μελέτη: Η ερώτηση που της έκανε η κόρης της όταν έμαθε για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όταν εμφανιζόταν στα media εμφανιζόταν παντού ως κάτι το ιδιαίτερο. Στο Twitter υπήρχε hastag που λεγόταν #Sexy_Kasidiaris. Οι ιδέες του εκείνη την εποχή ακόμα, όταν έκανε τη συνέντευξή του σε εμάς δεν είχαν γίνει παντελώς ξεκάθαρες. Όποιος, παρακολουθώντας την ζωή μου, παρακολουθώντας τις πεποιθήσεις μου, τις ιδέες που στηρίζω σε δημόσιο και σε ιδιωτικό βίο, όποιος θεωρεί ότι “φλερτάρω” με όλες αυτές τις ιδεολογίες που ισχυρίζονται ότι “φλερτάρω”, είναι επιεικώς ανόητος.

Το 2012, η Χρυσή Αυγή έχει πάρει την “βούλα” από τον Άρειο Πάγο για να πάρει μέρος στις εθνικές μας εκλογές. Ένας από τους ανθρώπους που ήταν υποψήφιος ήταν και αυτός. Η εποχή εκείνη ήταν η εποχή της “Πρωινής Μελέτης”, μιας εκπομπής η οποία έκανε 40% στα κοντέρ της τηλεθέασης. Όπως είχαμε φιλοξενήσει κι άλλους πολιτικούς άλλων παρατάξεων έτσι δόθηκε και σ’ αυτόν ο αντίστοιχος χρόνος.

Δεν έχει σημασία αν την έκανα εγώ τη συνέντευξη. Είπα εγώ ότι ασπάζομαι ποτέ τις ιδεολογίες ενός ανθρώπου που δεν συναντιόμαστε πουθενά στις απόψεις, τις αξίες και τις πεποιθήσεις; Το σχόλιο μου περιορίστηκε στο γοητευτικός που τότε γινόταν ένας χαμός με αφιερώματα να λαμβάνουν χώρο και χρόνο σε όλες τις εκπομπές και στο ειρωνικό σχόλιο για το πόσο χαμογελαστό παιδί, γιατί σε όλη την συνέντευξη δεν είχε σκάσει ένα χαμόγελο ο άνθρωπος.

Δεν ταυτίστηκα ποτέ με καμία ιδεολογία, δεν προώθησα καμία ιδεολογία. Θέλησα να κάνω έναν πρόλογο για να φιλοξενήσουμε έναν άνθρωπο ως όφειλα να κάνω ως παρουσιάστρια. Πραγματικά, εγώ ξέπλυνα τον Κασιδιάρη; Το δικό μου σχόλιο περί της εξωτερικής εμφάνισης θεωρεί ότι ήταν ικανό να διαμορφώσει άποψη και να έχει τέτοιο κύρος που θα οδηγήσει τον ψηφοφόρο να ψηφίσει τον Κασιδιάρη;», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε στο ακόλουθο απόσπασμα (μετά το 17ο λεπτό) την απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη για το βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR