counter

Χάρης Ρώμας: Το δημοσίευμα που τον ήθελε φορέα του Aids, η μήνυση και η δικαστική νίκη

Χάρης Ρώμας: Το δημοσίευμα που τον ήθελε φορέα του Aids, η μήνυση και η δικαστική νίκη
Χάρης Ρώμας: Το δημοσίευμα που τον ήθελε φορέα του Aids, η μήνυση και η δικαστική νίκη

Χάρης Ρώμας

Ο Χάρης Ρώμας μιλάει ανοιχτά για τα ψευδή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι φορέας του Aids και την μήνυση που κέρδισε.

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" μίλησε για την προσωπική του ζωή και για το ψευδές δημοσίευμα, που έγραφε πως πάσχει από Aids. Πως αντέδρασε όταν το διάβασε; "Ήταν αναμφισβήτητα, μεγάλο το σοκ. Απάντησα με μήνυση την οποία και κέρδισα. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα με τάραξε γιατί ένιωσα έντονα το συναίσθημα της κακίας" λέει ο ηθοποιός και σεναριογράφος και συνεχίζει: "Βίωσα τον πλήρη κανιβαλισμό μιας μερίδας του Τύπου και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Το περιβάλλον μου ταράχτηκε, η μητέρα μου λιποθύμησε όταν έμαθε αυτά που κυκλοφορούσαν για μένα, κι εγώ πέρασα μια ακόμη δύσκολη φάση στη ζωή μου. Από το περιστατικό αυτό, όμως, βγήκα εντέλει κερδισμένος. Ξεκαθάρισα ποιοι είναι πραγματικά δικοί μου, θέλησα να δοθώ στον έρωτα ολοκληρωτικά και έγραψα μια σειρά από σημαντικά έργα" αποκάλυψε o Χάρης Ρώμας.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν για τον Χάρη Ρώμα είναι ότι υπήρξε παντρεμένος. Μια περίοδος που όπως λέει σήμερα ήταν ανάμεσα στις πιο δύσκολες της ζωής του: "Οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου είναι όταν εγκατέλειψα την Ιατρική και χώρισα από έναν γάμο που έκανα σε ηλικία 25 ετών, με αποτέλεσμα να έρθω σε πλήρη ρήξη με τους γονείς μου. Όταν αμφισβήτησα την αστική νοοτροπία του πατρικού μου σπιτιού σύμφωνα με την οποία έπρεπε να γίνω επιστήμονας – και μάλιστα γιατρός καθότι πρώτος μαθητής και οικογενειάρχης. Στα μάτια των δικών μου ήμουν ένα πολλά υποσχόμενο golden boy. Μια μέρα ξύπνησα και είπα “ Ευχαριστώ δεν θέλω άλλο”. Πήρα την απόφαση να ακολουθήσω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες και να αποκτήσω την ελευθερία μου, ζώντας και πάλι σαν εργένης. Αγωνίστηκα σκληρά για την επιβίωση καθώς οι δικοί μου είχαν κλείσει εντελώς τις πόρτες και στην τσέπη δεν υπήρχε δεκάρα. Ο πατέρας μου έκοψε μαζί μου κάθε δίαυλο επικοινωνίας. Τα ξαναβρήκαμε λίγο πριν πεθάνει" αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR